04 / 10 / 2024

Balıkesir arsa ihaleleri

Balıkesir arsa ihaleleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi Paşaalanı'nda bulunan 26 bin 720 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. İnşaat alanı 42 bin 752 metrekare olan arsanın toplam satış bedeli 40 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir ve Ankara'da 11 arsa ile 8 dubleks konut satılıyor! 

Belediyeler, Balıkesir ve Ankara'da yer alan 11 arsa ile 8 dubleks konutu satıyor. Peki konut ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar ve ilan metinleri...

Belediyelerden Balıkesir ve Manisa’da satılık arsa ile araziler!

Balıkesir ve Manisa’da yer alan 9 adet arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 25 ve 27 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Balıkesir ve Sakarya’da satılık 28 arsa! 62 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir ve Sakarya’da yer alan 28 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 24 Eylül ve 25 Eylül’de yapılacak. 

Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 17 Eylül ve 4 Ekim’de yapılacak.

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı.

Balıkesir ve Afyonkarahisar’da 36 arsa ile 2 iş yeri satışa çıkarıldı!

Balıkesir ve Afyonkarahisar’da yer alan 36  arsa ve 2 iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 3 ve 4 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Belediyelerden Balıkesir ve bir şehirde daha satılık 5 arsa!

Balıkesir ve Afyonkarahisar'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir ve Kırıkkale’de arsa satılıyor

Balıkesir ve Kırıkkale’de 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Kırıkkale Yahşihan’daki arsanın bedeli 180 milyon TL. İşte arsaların satışıyla ilgili ayrıntılar…

Milli Emlak'tan hem Antalya hem de Balıkesir'de KDV'den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsaların satış ihaleleri 30 Temmuz ve 22 Ağustos'ta yapılacak. 

Belediyeler, Balıkesir ve Malatya'da 37 adet arsayı satıyor! 231 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Balıkesir ve Malatya'da 37 adet arsa 231 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte satış tarihleri...

Balıkesir ve Malatya'da 66 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor! 

Balıkesir Bandırma Belediyesi ve Malatya Yeşiyurt Belediyesi tarafından, 9 adet arsa satışa sunuldu. Söz konusu arsa satışları ile ilgili ilan metinleri tek tek yayımlandı. 

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Balıkesir arsa ihaleleri Haberi

Balıkesir arsa ihaleleri

Balıkesir ilinin Karesi ilçesine bağlı Paşaalanı mevkiinde yer alan 26 bin 720 metrekare yüzölçümlü arsa satışa çıkarıldı. Arsanın toplam satış bedeli 40 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.


Açık artırma usulüyle satışa çıkarılan 42 bin 752 metrekare inşaat alanlı arsanın yüzde 30'u ticaret, yüzde 70'i konut alanına sahip. Arsanın emsal oranı ise 1,60.


İhalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde 13:30'da gerçekleşecek olan arsada inşaat alanının 12 bin 825 metrekaresi ticaret alanınlı olurken, 29 bin 926 metrekaresi konut kullanımına ayrıldı.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkarılan arsanın geçici teminat bedeli ise 1 milyon 230 bin TL olarak belirlendi. Balıkesir- Bursa yoluna yakın konumda yer alan arsa Kipa AVM ve Yaylada AVM'ye yakın mesafede yer alıyor.


Satışa çıkarılan arsanın konumu;





Adres: Paşaalanı Mahallesi, Serkan Caddesi No:52...