08 / 05 / 2024

Balıkesir atık tesisi açılışı

Balıkesir atık tesisi açılışı

Balıkesir ve çevresindeki 6 ilçenin 40 yıllık çöp sorununu çözecek 18 milyon Euro'ya mal olan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi törenle açıldı. Dünya Çevre Günü dolayısıyla Savaştepe karayolu üzerinde bulunan tesiste tören düzenlendi.

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları!

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Balıkesir Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Balıkesir Manyas alt gelir başvuruları sona erdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 376 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Manyas TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Balıkesir atık tesisi açılışı Haberi

Balıkesir atık tesisi açılışı

Balıkesir ve çevresindeki 6 ilçenin 40 yıllık çöp sorununu çözecek 18 milyon Euro'ya mal olan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi törenle açıldı. Dünya Çevre Günü dolayısıyla Savaştepe karayolu üzerinde bulunan tesiste tören düzenlendi. Ankara'da yapılan ve aralarında Balıkesir'in de bulunduğu 6 tesisi hizmete açan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu tesislerin toplam 2 milyon insana hizmet vereceğini söyledi. 

Telekonferans yöntemi ile Balıkesir'de Vali Ahmet Turhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve çok sayıda davetlinin katıldığı törene bağlanan Başbakan Erdoğan, tesislerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Törende Kastamonu, Malatya, Nevşehir, Giresun ve Erzurum'daki katı atık düzenleme tesisleriyle birlikte Balıkesir'de yapımı tamamlanan tesis de hizmete açıldı. 


YÜZDE 76.50'Sİ AB'DEN 


Kısa adı BAÇEYÖB olan kuruluşta yüzde 9.40'!...