28 / 04 / 2024

Balıkesir Bandırma Değirmendere arkeolojik sit alanı kararı

Balıkesir Bandırma Değirmendere arkeolojik sit alanı kararı

Balıkesir Bandırma ilçesi, Dedeoba köyü, Değirmendere mevkiindeki özel mülkiyete ait 122 ada, 14 parsel için 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Bandırma Belediyesi'nden satılık arazi!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi iki arazi satacak! İhalesi 11 Ekim'de!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Aksakal Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Bandırma'da arazi fırsatı! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Ömerli Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Bandırma Değirmendere arkeolojik sit alanı kararı Haberi

Balıkesir Bandırma Değirmendere arkeolojik sit alanı kararı

İşte o karar;


Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu

KARARI

                                                                                                                      10.03.190

Toplantı Tarihi ve No    : 01.11.2014/173                                                   Toplantı Yeri

Karar Tarihi ve No        : 01.11.2014/3817                      ...