07 / 05 / 2024

Balıkesir Büyükşehir yatırımları

Balıkesir Büyükşehir yatırımları

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (BASKİ) Körfez bölgesinde devam eden projelerin maliyetinin 200 milyon lirayı bulduğunu söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Balıkesir'de yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satılık 4 arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, büyüklükleri 5 bin 255 ile 8 bin 123 metrekare arasında değişen 4 arsayı yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satıyor...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Balıkesir Büyükşehir yatırımları Haberi

Balıkesir Büyükşehir yatırımları

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (BASKİ) Körfez bölgesinde devam eden projelerin maliyetinin 200 milyon lirayı bulduğunu söyledi. 

Körfez bölgesi projeleriyle ilgili düzenlenen bilgilendirme toplantısına Başkan Ahmet Edip Uğur'un yanı sıra İl Başkanı Dinçer Orkan, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram ve şube çalışanları katıldı. 


Yaz nüfusu rahat edecek 

Başkan Uğur, "Altınova, Altınoluk, Marmara Adası, Avşa Adası, Erdek, Kapıdağ Yarımadası'nın yaz nüfusu yoğunluğu fazla. Bu bölgelerde hem su şebekesi ve kanalizasyon hem de arıtma tesislerinin yeterli olmaması sebebiyle sıkıntılar var. Vatandaşlar bu sıkıntılarını zaman zaman dile getiriyor. Öncelikle projelerini yapıp daha sonra Altınova'dan Altınoluk'a kadar devam eden kıyı şeridine tesisleri yapacağız. Yalnızca Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit ve Havran'ın arıtma, kanalizasyon ve su şebekesinin sağlıklı olması ve yaz...