23 / 07 / 2024

balıkesir dev hastane

balıkesir dev hastane

Balıkesir'de 237 milyon liraya mal edilecek dev 850 yataklı hastanenin ihalesi sonuçlandı. MNG Şirketler Topluluğu'na ait olan Mapa Günal İnşaat, dev hastaneyi inşa edecek...

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir Sıngırlı'ya 50 yataklı hastane yapılacak!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 21,8 milyon TL ye İhalesi yapılan 50 yataklı hastane binasında inşaat çalışmaları sona erdi. 

Balıkesir’in en büyük konut projesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK)'un Nisan ayında temellerini attığı inşasına başladığı bin 334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Sergi Salonu'nda yapıldı.

Balıkesir'e üniversite hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'deki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akdağ, bölgedeki hastane projelerinin 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli yarın atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile kurulan BALTOK, yeni vizyon kenti Balıkesir’de kentleşme alanında dev bir hamle olan Yeni Karesi projesinin temelleri yarın atılıyor.

Balıkesir Hastane Kavşağı hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kavşak düzenlemelerinin ikinci etabı olan Devlet Hastanesi kavşağı açıldı.

Balıkesir'e dev amfi tiyatro!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Burhaniye'nin kültürel ve sanatsal faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak 5 bin kişilik amfi tiyatroda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

balıkesir dev hastane Haberi

balıkesir dev hastane

Balıkesir, bölgenin en büyük hastanesine sahip olacak. Balıkesir Şehir Hastanesi ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi, 237 milyon 869 bin liraya, MNG Şirketler Topluluğu'na ait Mapa Günal İnşaat şirketi kazandı.

Modern donanımlı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, İzmir yolu üzerinde inşa edilecek hastanenin 850 yatak kapasiteli olacağını ve şehrin 25 yıllık ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Toplam 181 bin 760 metrekare inşaat alanının bulunduğu hastanenin büyük depremlere dayanıklı olacağına vurgu yapan Uğur, şu bilgileri verdi: "Hastanenin anne ve refakatçi otelleri de olacak. yeşil bina anlayışına örnek teşkil edecek. bu özelliğiyle hastanede kullanılacak enerjinin yüzde 25'i, hastanede üretilecek. 1889 otomobil  kapasiteli otoparkının yüzde 85'i kapalı olacak. Hastanemizde diyaliz, yanık, keanlayışına örnek moterapi, onkoloji tanı tedavi merkezleri 165 yataklı yoğun bakım...