13 / 05 / 2024

balıkesir güneş enerjisi santrali

balıkesir güneş enerjisi santrali

Şirketler artık kendi elektriğini üretiyor. Tüketimle beraber maliyetlerin artması şirketleri kendi enerjilerini üretmeye yöneltiyor. Balıkesir'de hizmet veren bir şirket, taktırdığı panellerle yılda 69.000 kWh enerji üretecek

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü 2016!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 08 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulüyle satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları!

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları 8 Ağustos'ta başladı. Projede 6 adet daire bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü!

Toplam 6 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü...

Balıkesir Gönen'de dönüşüm için düğmeye basıldı!

Balıkesir Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen’in sağlık turizmine büyük katkı sağlayacak projelerin TOKİ vasıtası ile hayata geçirileceğini açıklarken, ilçede bulunan tabakhaneler bölgesinin de tahliye edileceğini kaydetti.

TOKİ Balıkesir Gönen başvuru işlemleri!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 08 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunuluyor.

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

balıkesir güneş enerjisi santrali Haberi

balıkesir güneş enerjisi santrali


Enerji tüketiminin günden güne artışı, küresel ısınma ve iklim değişiklikleri düşünüldüğünde,  tek çözümün yenilenebilir enerji kaynakları olduğu bir gerçek. Güneş enerjisinin, fosil yakıtların dünyayı kirlettiği günümüzde hem temiz hem de tasarruflu bir kaynak olan dünyanın en büyük enerji kaynağı olduğu söylenebilir. Coğrafi konumu itibariyle güneşlenme alanı ve süresi oldukça yüksek olan Türkiye ise gün geçtikçe güneş enerjisi teknolojileri konusunda artarak gelişiyor ve yeni bir iş kolu olarak sanayicilerin ve bilim adamlarının ilgisini çekiyor.


Balıkesir'de güneş enerjisi santrali


1969 yılından beri Türkiye’nin enerji çözümleri markası olarak hizmet eden Tunçmatik’ in yan kuruluşu Powergie’nin, Balıkesir'de bulunan Cem Otomotiv'e, 450 m2’lik bir çatı üzerine 216 adet 250 Wp gücünde PV panel kullanılarak kurduğu güneş enerji santralinin, yılda 69.000 kWh enerji üretimi yapması hedefleniyor. Cem...