18 / 05 / 2024

Balıkesir Hamambaşı avm

Balıkesir Hamambaşı avm

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Havran Belediyesini ziyaret etti. Başkan Ersoy, Hamambaşı meydanına alışveriş merkezi ve yeni Belediye binası yapılması konusunda Başkan Edip Uğur ile istişarelerde bulundu.

Balıkesir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi 5 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Havran Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Balıkesir 10Burda AVM açıldı!

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de inşa edilen 10Burda AVM hizmete açıldı. 100 milyon dolara mal olan AVM, bin 200 kişiye istihdam sağlayacak. 

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Balıkesir Havran Belediye Binası'nın temeli atıldı!

Balıkesir’in Havran Belediyesi tarafından Hamambaşı meydanına yaptırılan yeni belediye hizmet binasının temeli atıldı. Hizmet binasının bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Balıkesir Emlak Zirvesi gerçekleşti!

Dünya üzerinde gerçekleşen sermaye akışının, Türkiye’nin lokomotif sektörlerinin başında gelen “emlak” sektörüne nasıl etki edeceğinin ele alındığı "Balıkesir Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi" Karesi AVM’de gerçekleşti.

BASİAD, Balıkesir'de büyük inşaat projelerine talip!

Son olarak Karesi AVM'yi tamamlayan Basiad İnşaat, Balıkesir'de büyük ölçekli inşaat projelerine talip oldu.

Balıkesir 10 Burda AVM'nin temeli atıldı!

Balıkesir’de Esas Holding’in 100 milyon dolara mal edeceği ‘10 Burda AVM’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Proje bittiğinde 2 bin kişi istihdam edilecek

Balıkesir'e 100 milyon dolarlık AVM yatırımı!

Balıkesir'de özel bir firmanın temelini attığı 100 milyon dolara mal olacak alışveriş merkezinde (AVM) 150 mağaza bulunacak ve 2 bin kişiye istihdam sağlanacak.

10 Burda AVM Balıkesir'de yükselecek!

Türkiye'de toplam 4 adet alışveriş merkezi bulunan Esas Gayrimenkul yeni yatırımını Balıkesir'de hayata geçiriyor. 150 adet mağazanın yer alacağı 10 Burda AVM'nin inşaatı Mayıs'ta başlıyor.

Balıkesir Hamambaşı avm Haberi

Balıkesir Hamambaşı avm

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un gerçekleştirdiği ziyarette Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri hazır bulundu. Ziyarette devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında Başkan Uğur’a brifing verildi. Başkan Emin Ersoy tarafından slayt eşliğinde verilen brifingde masaya yatırılan projeler incelendi. Havran girişi çevre yoluna yapılacak olan yeni Otogar, Atatürk’ün kaldığı tarihi Terzizade Konağı,Belediye binasının Kocaseyit Kültür Müzesine dönüştürülmesi,Kent Müzesi.Tarihi Hocazade Konağı ve sokak iyileştirilmesi. Havran’da değişik mahallelere yapılacak olan Halı Saha tesisleri,Havran alt yapı ve içme suyu hatlarının yenilenmesi,Arıtma tesisi,Kavaklı Parkına köprü yapılması,Kocaseyit Tiyatro oyununa maddi destek sağlanması gibi bir çok projelerin bazıları Başkanlık makamında her iki Belediye Başkanı tarafından imza altına alınırken bazı projelerin dosyaları Başkan Edip Uğur’a takdim edildi.


İMZALAR HAVRAN’IN DEĞİŞİMİ...