02 / 05 / 2024

Balıkesir Havran belediye çalışmaları

Balıkesir Havran belediye çalışmaları

Balıkesir Havran ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Havran Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmaları devam ederken şimdi de ilçe giriş yolunu yenileyecek.

Balıkesir'de 115 adet arsa satılıyor! İhalesi 22 Kasım'da!

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesinde yer alan 115 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 34 gayrimenkul 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesi, Seçdere ve Eyüpbükü Mahallelerinde yer alan 34 adet gayrimenkulü 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir Havran’da 2 bin 280 TL taksitle ucuz ev sahibi olun! 12 soruda TOKİ Balıkesir…

Balıkesir’in Havran ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Havran projesinde toplam kaç adet konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir'de belediyeden 11 adet dükkan kiraya verilecek!

Havran Belediye Başkanlığı tarafından, Balıkesir ili, Havran ilçesi, Camiikebir Mahallesi 11 adet dükkan kiraya verilecek.

Balıkesir Karesi Belediyesi'nden 16.2 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 11 arsayı 16 milyon 235 bin TL'ye satıyor...

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi 5 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Havran Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Havran ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Havran'a millet bahçesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgenin ikinci millet bahçesinin temeli atıldı. Havran'da yapılacak proje 21 bin 700 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Havran Belediye Binası'nın temeli atıldı!

Balıkesir’in Havran Belediyesi tarafından Hamambaşı meydanına yaptırılan yeni belediye hizmet binasının temeli atıldı. Hizmet binasının bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Balıkesir Edremit'in imar sorunu çözüldü!

Balıkesir Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantıda imar planı ile ilgili bilgiler verdi.

Balıkesir'de TOKİ'den OSB'ye uzanacak banliyö hattı açılacak!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve muhtarlar, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'u ziyaret etti. Uğur, projeleri ve yatırımları anlattı.

Balıkesir Havran belediye çalışmaları Haberi

Balıkesir Havran belediye çalışmaları

Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı’nın memleketi olan Havran ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Havran Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmaları halkın takdirini kazanırken, sıra ilçe giriş yoluna geldi.

Balıkesir’in nostaljik ilçeleri arasında yer alan, Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı’nın memleketi, mandalinası ve leblebisi ile ünlü Havran ilçesinde belediye çalışmaları halkın beğenisini topluyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle harekete geçen Havran Belediyesi, ilçenin dört bir noktasında insan odaklı çalışmalar sürdürüyor. Uzun yıllar bakım çalışmalarından öte çivi çakılmamış olan ilçe giriş yollarındaki asfaltlar sökülürken, Havran’a gelenler adeta şantiye alanıyla karşılaşıyor. İlçenin Balıkesir istikametinden şehir merkezine giriş yolları ve yıpranmış kaldırımları iş makineleri tarafından söküldü. Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, ilçenin gelişmesinde büyük katkısı olan devlete ve özellikle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a...