15 / 05 / 2024

Balıkesir İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı yapım işi ihale

Balıkesir İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı yapım işi ihale

Balıkesir Defterdarlığı, Balıkesir İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı yapım işi ihale edecek. İhalenin 3 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilmesi planlanıyor...

TOKİ’den Balıkesir Bigadiç’e 346 konut!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 adetlik konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 558 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül 558 konut projesinin ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Millet Bahçesi'nde yer alacak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 762 yeni konut!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir'de 23 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gümüşçeşme'de yer alan arsayı 23 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Depremde hasar gören Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor

Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde yaşanan depremde hasar gören İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı...

Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek" diye konuştu...

Balıkesir'de imar planları depreme yönelik hazırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir'in deprem tehlikesi İstanbul'dan daha yüksek" dedi...

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 2 yıl önce temeli atılan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımına yeniden başlanıldı.

Balıkesir Edremit’e yurt müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Canbey, Edremit'e 250 kişilik yurt yapılacağının müjdesini verdi.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

Balıkesir İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı yapım işi ihale Haberi

Balıkesir İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı yapım işi ihale


Balıkesir Defterdarlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Geçici teminat bedeli 229 bin lira olarak belirlenen ihale 3 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için