23 / 07 / 2024

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşım

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşım

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı.

1941 yılında Van-İran arası 320 km'lik demir yolu ulaşımı!

1941 yılında İran ile Van Gölü sahilindeki Kapyan şehrine kadar ulaşacak toplam 320 km'lik demir yolu ulaşımı yapılması planlanmış.

İstanbulluların ilk üç sorunu belli oldu: İstanbul depremi, ulaşım, ekonomi!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) araştırmasına göre İstanbulluların yüzde 70,1 ise bayramı İstanbul’da geçirdiğine dikkat çekerken, ilk üç sorun İstanbul depremi, ulaşım, ekonomi oldu. İşte ayrıntılar... 

TOKİ Balıkesir projesinde son dakika müjdesi! 506 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde son dakika müjdesi geldi. 506 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ'den Balıkesir’e 142 konutluk müjde!

Yeni yatırımlar için hazırlıklarını tamamlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Projesi’nin ihalesini 9 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Balıkesir ve Çanakkale'de müstakil villalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Balıkesir Gönen'de gözde tatil bölgesi olan Altay Mahallesi'ne bağlı Denizkent'te yazlık konut fiyatlarındaki artış hız kesmiyor.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

TOKİ, Balıkesir'de 160 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Balıkesir Dursunbey'de yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 nitelikli 160 konutu satışa çıkardı.

Balıkesir Susurluk’a TOKİ müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk’un beklediği toplu konut müjdesini verdi. Projede ihale Haziran'ın 18'inde, kura 29 Haziran'da gerçekleşecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Balıkesir Edremit’e yurt müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Canbey, Edremit'e 250 kişilik yurt yapılacağının müjdesini verdi.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşım Haberi

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşım

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı. Bundan dolayı karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.


Balıkesir'i Edremit Körfezi, Bigadiç, Savaştepe ve Soma'ya bağlayan karayollarında da yine kayan araçlar nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.


Ayrıca Gönen ile Manyas ilçeleri arasındaki yol da yoğun kar yağışı dolayısıyla ulaşıma kapalı...