18 / 05 / 2024

balıkesir kiralık fiyatlar

balıkesir kiralık fiyatlar

Balıkesir, Marmara bölgesinde tarım ve hayvancılık sektörüne bağlı olarak gelişmekte olan bir ilimiz. Nüfusu üç milyonu geçen Balıkesir, mecliste son yapılan düzenleme ile büyükşehir kapsamına alındı

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları artarken, satılık konut fiyatları da düşüyor. Gayrimenkul piyasasındaki durgunluk merak konusu olurken, uzmanlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada piyasanın zaman içerisinde kendisini realize ettiğini belirtiyor.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları başladı! Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi!

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları resmen başladı. Peki Balıkesir Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir ve Çanakkale'de müstakil villalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Balıkesir Gönen'de gözde tatil bölgesi olan Altay Mahallesi'ne bağlı Denizkent'te yazlık konut fiyatlarındaki artış hız kesmiyor.

Balıkesir'de konut fiyatları ikiye katlandı!

Türkiye’nin tüm kentlerine değerleme hizmeti sunan Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, Balıkesir'deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları!

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

balıkesir kiralık fiyatlar Haberi

balıkesir kiralık fiyatlar


Balıkesir, Marmara bölgesinde tarım ve hayvancılık sektörüne bağlı olarak gelişmekte olan bir ilimiz. Nüfusu üç milyonu geçen Balıkesir, mecliste son yapılan düzenleme ile büyükşehir kapsamına alındı. Balıkesir’in çok yönlü gelişimi, konut fiyatlarını da etkiliyor! 


Merkezde fiyatlar yükselirken, çevre bölgelerde düşüş gözleniyor

Altın Emlak Balıkesir Temsilcisi Tülin Alkan, bütün bölgelerde hareketliliğin mevcut olduğunu ama gelişim özellikleri göz önünde bulundurulursa “Paşaalanı” ve “Bahçelievler”in inşaat sektörünün gözde yerleri kapsamına girdiğini belirtiyor. En fazla hareketliliğinse, sosyal konutlarda görüldüğü vurguluyor. İnşaat kalitesine göre konut metrekare birim fiyatları 1.000 ile 1.500 TL arasında değişim gösterebiliyor. Tülin Alkan, Balıkesir merkeze doğru fiyatların yükseldiğini fakat merkezden uzaklaştıkça düşüş gözlendiğini vurguluyor. Merkez dışındaki konutlardaysa, fiyatlar 400-500 TL aralığında değişebiliyor. Yeni konut üretiminin, ikinci el konut fiyatlarını aşağıya çektiğini belirten Altın...