05 / 05 / 2024

Balıkesir körfez

Balıkesir körfez

Başkan Uğur, Dünya Bankası'ndan Clemence Vidal De la Blache ile Soraya Goga ve İlbank A.Ş. yatırım uzmanlarını kabul etti.

Balıkesir'de 60 dönüm alanda amfi tiyatro kurulacak!

Taylıeli kırsal mahallesini ziyaret eden Balkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, burada Burhaniye Belediyesi tarafından yapımı planlanan 60 dönüm alandaki amfi tiyatro hakkında bilgiler aldı.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi'ndeki imar itirazları kabul edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında yapıldı.

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii için imzalar atıldı!

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii projesini inşa edecek olan müteahhit firmaların temsilcileri ile imzalar atıldı.

Balıkesir Küçüksan Sanayi Sitesi imar planı değişmeyecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Balıkesir Karyağmaz Köyü'nde geçinemeyen 404 aile taşınacak!

Hükümet, Türkiye tarihinde bir ilke imza atarak yerinde kalkınması mümkün görülmeyen köylerin taşınmasını kararlaştırdı. Bu kapsamda Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yer alan Karyağmaz köyü taşınacak ilk yer oldu.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi imar planına itiraz!

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve çeşitli meslek örgütlerine ait oda başkanları 1/5000'lik şehir planına itiraz ettiklerini açıkladı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi özel proje alanı ilan edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/5000 ölçekli revizyon-ilave nazım imar planında Küçük Sanayi Sitesi’nin Stratejik Merkez Özel Proje Alanı olarak belirlendiği açıklandı. Küçük Sanayi Sitesi esnafı düzenlemeyi eleştirdi.

Balıkesir Altıeylül'de 45 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Altıeylül ilçesinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 8 Şubat'ta gerçekleştirilecek arsaların toplam bedeli 45 milyon bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir'de Aralık ayında 2 bin 500 konut satıldı!

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 2016 yılı Aralık ayında toplam 2 bin 500 konut satışı gerçekleşti.

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Balıkesir'de 100 yıllık imar planı kabul edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı 4. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan’ın Başkanlığında yapıldı.

Balıkesir körfez Haberi

Balıkesir körfez

Dünya Bankası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin körfez bölgesinde yapacağı su arıtma ve kanalizasyon şebekeleriyle ilgili 150 milyon liralık projesine 125 milyon lira destek sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Belediye olarak temiz, yaşanabilir, sağlıklı bir Balıkesir için çalışıyoruz" dedi. 



Başkan Uğur, Dünya Bankası Kentsel Gelişim Proje Yöneticisi Clemence Vidal De la Blache ile Dünya Bankası Kıdemli Kent Uzmam Soraya Goga, îlbank A.Ş. yatırım uzmanlarını makamında kabul etti. Dünya Bankası ve îlbank yetkilileriyle projenin detayları hakkında görüş alışverişi yapan Uğur, çalışmalarla ilgili BASKİ'den de bilgi aldı. 



Söz konusu çalışmaların en kısa zamanda sonuçlandnılması için talimat veren Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesince yürütülen "Sürdürülebilir Şehirler" projesi kapsamında Ayvalık, Edremit, Akçay, Altınoluk arıtma, su ve kanalizasyon şebekeleri için Dünya Bankası'ndan 125 milyon lira destek alacaklarını...