15 / 05 / 2024

Balıkesir MIPIMden 4 milyar Euroluk yatırımcılarla dönüyor

Balıkesir MIPIMden 4 milyar Euroluk yatırımcılarla dönüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Cannes'da yabancı ve yerli yatırımcılarla bir araya geldiği MIPIM Fuarından milyarca liralık yatırım müjdesi ile dönüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'da katıldığı dünyanın en büyük gayri

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

SON DAKİKA! Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem oldu! Kandilli Rasathanesi, daha sonra, depremin şiddetini 3.8 olarak güncelledi.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

Balıkesir’deki Zeytinli Ada, arkeopark projesiyle turizme kazandırılıyor!

Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Zeytinli Ada’da Meryem Ana Manastırı'ndaki M.S. 4’üncü yüzyıldan kalan vaftizhane, 2 hamam, seramik pişirme fırınları gibi alanların ziyaretçilere açılması için ören yeri çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki tatil sezonunda kültür turizmine açılacak!

Balıkesir Karesi Belediyesi 104 konut ve 4 adet ticari alan inşa ettirecek! İhalesi 28 Temmuz'da!

Balıkesir İli Karesi Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Milli Emlak'tan Balıkesir'de imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili İvrindi ilçesi, Evciler Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:15'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satılık 4 arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, büyüklükleri 5 bin 255 ile 8 bin 123 metrekare arasında değişen 4 arsayı yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satıyor...

TOKİ Balıkesir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 4 yeni okul inşa edecek. 

Balıkesir MIPIMden 4 milyar Euroluk yatırımcılarla dönüyor Haberi

Balıkesir MIPIMden 4 milyar Euroluk yatırımcılarla dönüyor

Balıkesir, Fransa'daki MIPIM Gayrimenkul Fuarında yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir'in prestij projelerinden bazılarını vizyona çıkarttıkları Fransa'daki görüşmelerin son derece güzel ve verimli geçtiğini, Balıkesir'i MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi. Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak dünyadaki dev yatırımcılarla buluşmaya imkan veren MIPIM'de bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi. 


Edip Uğur Balıkesir'e 4 milyar Euro'luk yatırımcılarla birlikte dönüyor. MIPIM'deki Balıkesir standında fuara dair kısa bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Biz Balıkesir Büyükşehir olarak buradayız. 30 Mart 2014'de Büyükşehir olduk. MIPIM dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı. Fonlar, yatırımcılar, sermaye sahipleri geliyor proje beğeniyorlar. Biz de Balıkesir olarak, Balıkesir geniş bir coğrafyaya sahip. 20 ilçesi, 300 km kıyı şeridi var, turizmde önemli bir...