03 / 05 / 2024

balıkesir müstakil konut satışı

balıkesir müstakil konut satışı

Balıkesir, her sektörden yatırıma uygun geniş arazileriyle yatırımda öncü bir il. İlin önemli ulaşım güzergahlarında yer alması, gelişmekte olan otoyol ulaşım ağı, endüstriyel limanlara kolay erişim imkânı ve sanayi merkezlerine hızlı ulaşım avantajları bölgeyi üs konumuna taşıyor.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Balıkesir'de 3 taksitle konut imarlı arsa: 73.5 milyon TL'ye!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi! Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi... Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir projesinde son dakika müjdesi! 506 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde son dakika müjdesi geldi. 506 yeni konutu aman kaçırmayın...

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

TOKİ'den Balıkesir’e 142 konutluk müjde!

Yeni yatırımlar için hazırlıklarını tamamlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Projesi’nin ihalesini 9 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. İşte detaylar...

balıkesir müstakil konut satışı Haberi

balıkesir müstakil konut satışı

Balıkesir, ekonomik hareketliliğinin en yüksek olduğu Marmara Bölgesi’nde yer alması, Marmara ve Ege Denizi’ne kıyılarının bulunması, İstanbul, Bursa ve İzmir gibi metropollerin kesişim noktasında yer alması ve her sektörden yatırıma uygun geniş arazilerin varlığı ile yatırımda da adından sıkça bahsettiren bir ilimiz. Para'da yer alan habere göre, son yıllarda artan turizm, sanayi, lojistik ve ulaştırma yatırımları da her türlü gayrimenkule olan talebi artırıyor. Özellikle konut satışlarında artan bir grafik gözleniyor.

Verimli toprakları, uygun iklimi, Marmara ve Ege denizlerine kıyısının olması gibi özellikleriyle Balıkesir yatırım avantajları ile öne çıkıyor. Gerek coğrafi konumu, gerekse ulaşım ve eğitim altyapıları ile sağlıktan, tarım ve hayvancılığa, sanayiden turizme birçok avantajı barındırıyor. BALO (Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar) projesinin merkezinde yer alan şehir ayrıca Gökköy Lojistik Merkezi...