27 / 04 / 2024

balıkesir pamukçu termal turizm imam hatip orta okulu yapımı

balıkesir pamukçu termal turizm imam hatip orta okulu yapımı

Balıkesir Pamukçu Termal Turizm ve Ticaret A.Ş. (BALPAŞ) tarafından yaptırılacak olan 18 derslikli yeni imam hatip okulu binası için protokol imzalandı. Okul, Karesibey İmam Hatip Ortaokulu'nun yerine inşa edilecek...

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ahmet Uğur: Balıkesir'i cazibe merkezi yapmak istiyoruz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile Sındırgı’da BASKİ’nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki yatırımlarının temeli atıldı.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Şişecam'dan Balıkesir'de 400 milyon TL'lik yatırım!

Şişecam Topluluğu ile Balıkesir Sanayi Odası arasındaki protokol kapsamında gelecek yıl üretime başlaması hedeflenen cam elyaf üretim tesisi için imzalar atıldı.

Balıkesir Küçüksan Sanayi Sitesi imar planı değişmeyecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Balıkesir'de işletme izni çıkmadı!

Balıkesir'in Gömeç, Ayvalık, Burhaniye ilçesinde altın ve gümüş madenleri açmak isteyen Oremine Madencilik Şirketi'nin projeleri zeytinlik alanlara yakın olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Balıkesir Altıeylül'e TOKİ konutları müjdesi!

Balıkesir Altıeylül'deki Sütlüce Mühimmat deposunun olduğu 500 dönümlük alan imara açıldı. Arsaya kaliteli yapılaşmak için TOKİ konutları yapılacak.

Balıkesir'deki 1071 yataklı hastanenin yüzde 99'u tamam!

Balıkesir 1071 yatak kapasiteli yeni hastanenin yüzde 99 oranında bittiğinin bildirilmesi üzerine Sağlık Bakanlığı ekiplerinin Kati Kabulü için incelemelerini başlattılar.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında geri sayım başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un '10'un Farkı 10'un Yıldızı' projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile kentin çehresinin değişmesi hedeflendi.

Balıkesir Edremit'te arıtma tesisi inşa ediliyor!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ tarafından inşaa edinen Altınoluk ve Narlı Atıksu Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur “Temiz, yaşanabilir, sağlıklı Balıkesir hedeflerine hız kesmeden devam ediyoruz.”dedi.

Balıkesir'de yeni ulaşım yollarının temeli atılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir'i geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Balıkesir Karesi konut merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, işadamlarına çalışmalarını ve devam eden projelerini anlattı. 2040 yılının Balıkesir’ini planladıklarını kaydeden Uğur, “Altıeylül iş alanlarının, Karesi ise konut alanlarının merkezi olacak” dedi

balıkesir pamukçu termal turizm imam hatip orta okulu yapımı Haberi

balıkesir pamukçu termal turizm imam hatip orta okulu yapımı


Balıkesir Pamukçu Termal Turizm ve Ticaret A.Ş. (BALPAŞ) tarafından yaptırılacak olan 18 derslikli yeni imam hatip okulu binası için protokol imzalandı. Ekonomik ömrünü tamamlayan Karesibey İmam Hatip Ortaokulu'nun yerine inşa edilecek okulun, bu yıl içinde tamamlanması planlanıyor.


BALPAŞ A.Ş. İmam Hatip Ortaokulu için Balıkesir Valiliği Koca Seyit Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine Vali Ahmet Turhan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, BALPAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Deniz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arık katıldı. Burada konuşan Vali Turhan, eğitim için hayırlı bir iş yaptıklarını belirterek, Balıkesir'e yeni bir imam hatip binası kazandırılacağını söyledi. Turhan, "Altıeylül ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki Karesibey İmam Hatip Ortaokulu, 1954 yılında hizmet girmiş ve sekiz derslikli bina ekonomik ömrünü tamamlamış, derslik olarak da yetersiz gelmektedir. Aynı...