03 / 05 / 2024

Balıkesir SGK İl Müdürlüğü binası ne zaman satılacak

Balıkesir SGK İl Müdürlüğü binası ne zaman satılacak

Balıkesir Gayrimenkul Yatırım ve Gıda Anonim Şirketi, Balıkesir Altıeylül'deki Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü binasını satışa çıkardı. İhalesi 10 Ağustos'ta gerçekleşecek binanın satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 558 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül 558 konut projesinin ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi 20 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini 20 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 726 konut ihalesi 23 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül 726 konut ihalesini 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül'de 506 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül'de 506 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 1. Etap ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül 1. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir'de 21.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 21 milyon 172 bin 864 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 2. Etap ihalesi 9 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül 2. Etap projesinin ihalesini 9 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Balıkesir Altıeylül'de 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 24 milyon 535 bin 76 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

Balıkesir SGK İl Müdürlüğü binası ne zaman satılacak Haberi

Balıkesir SGK İl Müdürlüğü binası ne zaman satılacak

Balıkesir Gayrimenkul Yatırım ve Gıda Anonim Şirketi, Balıkesir Altıeylül'deki Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü  binasını satışa çıkardı. İhalesi 10 Ağustos'ta gerçekleşecek binanın satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Balıkesir Gayrimenkul Yatırım ve Gıda Anonim Şirketinden:


1 - Balıkesir Gayrimenkul Yatırım ve Gıda A.Ş. ait olan 1 (Bir) adet taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36’ncı maddesi uyarınca önce kapalı teklif zarfı almak ve bilahare açık artırma yoluyla satışa sunulacaktır.


Satılacak Yer: Gayrimenkul

Adres: Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Hacı İlbey Mahallesi

Ada/Parsel: 6055 / 2

Yüzölçümü: 4.453,07 metrekare

Muhammen Bedel (KDV Hariç): 25.000.000,00 TL

Geçici Teminat Tutarı: 750.000,00 TL


2 - İhale, Eski Kuyumcular Mah. Mekik Sokak. No: 25 Kat: 6 Karesi/BALIKESİR adresindeki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karesi Toplantı Salonu’nda 10/08/2016 Çarşamba günü saat 14:30'da yapılacaktır.

3 - Şartname bedeli...