15 / 05 / 2024

balıkesir sosyal tesis

balıkesir sosyal tesis

Balıkesir Büyükşehir Belediyesince şehre hakim bir tepede inşa edilen, sosyal tesis projesinin inşaatı tamamlandı.

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Havran’da 2 bin 280 TL taksitle ucuz ev sahibi olun! 12 soruda TOKİ Balıkesir…

Balıkesir’in Havran ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Havran projesinde toplam kaç adet konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

balıkesir sosyal tesis Haberi

balıkesir sosyal tesis


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre hakim bir tepede inşa edilen, hilal minareli cami ile vavın kırmızı beyaz renklerle bütünleştiği ışıklandırmasıyla adeta görsel şölen sunan sosyal tesis projesinin inşaatı tamamlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Balıkesir Çamlık Tepesi'nde inşasına 2016'da  başlanan proje, 261 bin 827 metrekare alanı kaplıyor. 124 bin metrekaresi yeşil alandan meydana gelen çalışmada, 3 bin 75 kişilik cami ve 38 metre yükseklik ile 8 metre genişlikte hilal minare yer alıyor. Ayrıca, 200 kişilik okuma kapasiteli ve 3 bin 400 metrekarelik kütüphaneye sahip tesiste, 65 kişilik seminer salonu ve kafeterya da yer alıyor.

Proje, seyir terasları, Minia Balıkesir, alışveriş sokakları, çocuk oyun ve mesire alanları, yürüyüş parkurlarıyla Balıkesirlilerin eğlenip dinlenebileceği, hoşça vakit geçirebileceği biçimde tasarlandı.

Tesisin,...