25 / 08 / 2024

Balıkesir tesis 2016

Balıkesir tesis 2016

Kentin en eski mezbahalarından Göbel Mezbahası, Medist Hayvancılık firması tarafından 10 yıllığına kiralanarak yenilendi

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir'de vav ile hilali buluşturan sosyal tesis projesinde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesince şehre hakim bir tepede inşa edilen, sosyal tesis projesinin inşaatı tamamlandı.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Balıkesir Yeni Karesi Konutları yükseliyor!

Balıkesir'de hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları‘nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Projede bin kişilik cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları bulunuyor.

Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali açıldı!

Temeli 16 Nisan 2016 tarihinde atılan Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali Balıkesirli vatandaşların hizmetine açıldı.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Balıkesir Kepsut'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un Hotaşlar ve Osmaniye Mahallelerine ziyaretlerde bulundu ve Kepsut yatırımlarını yakından inceledi.

Emlak fiyatları en çok Balıkesir'de arttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, TCMB 2016 yılı Kasım ayı Konut Fiyat Endeksi'ne göre Türkiye'de emlak fiyatları en çok değerlenen ilin Balıkesir olmasında hükümet ve büyükşehir belediyesi yatırımlarının ön palana çıktığını bildirdi.

Balıkesir'de 2016 yılında 2 bin 500 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 2016 yılı Aralık ayında toplam 2 bin 500 konut satışı gerçekleşti.

Balıkesir tesis 2016 Haberi

Balıkesir tesis 2016

Kentin en eski mezbahalarından Göbel Mezbahası, Medist Hayvancılık firması tarafından 10 yıllığına kiralanarak yenilendi Balıkesir'in Susurluk ilçesinde kurulu bulunan ve kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, yenilenerek "Medist Et Entegre Tesisi" adıyla hizmete açıldı.


Susurluk'un Göbel Mahallesi'ndeki tesisin yeniden faaliyete geçmesi nedeniyle düzenlenen törene, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, bazı milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.


"Yap-işlet-devret-şükret"


Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Göbel'de ilk mezbahanın 1962 yılında açıldığını ve bir dönem Türkiye'nin adeta "kasap okulu" haline geldiğini, burada yetişen kasapların Mekke'de Hac esnasında kurban kestiklerini söyledi. Medist Hayvancılık firmasının bir süredir kullanılmayan bu tesisi kendilerinden 10 yıllığına kiralayıp yenileyerek yeniden...