04 / 05 / 2024

balıkesir turizm 2015

balıkesir turizm 2015

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.Toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

Balıkesir Şeker Piliç fabrikasına alıcı çıkmadı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasına, icradan yapılan 3'üncü satışta da satış gerçekleşmedi. 

Balıkesir Edremit'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 8 Ağustos'ta!

Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'ndeki taşınmaz üzerinde yaklaşık yüzde 70 oranında bitmiş bulunan turizm tesisi inşaatının tamamlanması ve kiraya verilmesi işi ihale ediliyor...

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Balıkesir iç turizmin lideri oldu!

Balıkesir Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, geçen yıl il genelinde yaklaşık 3 milyon 440 bin geceleme gerçekleştiğini söyledi.

Balıkesir Sındırığı'nda arsa fiyatları 40 kat arttı!

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nin turizm bölgesi ilan edilmesinin ardından Çaygören Mahallesi'ndeki arsaların fiyatı 10 yılda yaklaşık 40 kat arttı.

Balıkesir Sındırgı'da hangi yatırımlar yapılacak?

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi her geçen gün termal turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçenin termal turizm merkezi olabilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit'teki 74 bin metrekarelik sahil bölgelerini kiraladı!

Edremit'in önemli turizm beldeleri Akçay, Güre ve Altınoluk'un sahil bölgelerindeki güvenlik, temizlik, bakım ve kontrollerin yapılması maksadıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Kaymakamlığı arasında protokol imzalandı.

Balıkesir Sındırgı turizm sektöründe söz sahibi olacak!

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, turizm sektöründe söz sahibi olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalleleri dolaşarak, yapılacak çalışmaları anlattı.

Balıkesir Sındırgı TOKİ son başvuru günü!

Balıkesir Sındırgı TOKİ son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatları 87 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede toplam 270 adet konut satışa sunuluyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Başvuruların 30 Aralık 2015 tarihinde sona ereceği projede 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Balıkesir Gömeç'te 1 adet konut satıyor!

TOKİ Balıkesir Gömeç'te 1 adet konut satıyor. Başvuruların 14 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede aylık 259,37 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

balıkesir turizm 2015 Haberi

balıkesir turizm 2015


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. 


Balıkkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti. Her yıl gayrimenkul yatırımcıları, geliştiricileri ve fînansörlerini bir 

araya  getiren, bu sene 7. si düzenlenen GRI2015 yatırım toplantısı İstanbul' da yapıldı. Programda İstanbul gayrimenkul pazarının dışında gelişmekte olan kentlerde yatırım konusu konuşuldu ve bu kentlerin yatırıma hazır olup olmadığı tartışıldı. Gelişmekte olan kentler içerisinde Ankara. İzmir. Aydın. Balıkesir ve Bursa beşgeninde yapılan değerlendirmede Balıkesir' in ön plana çıktığı görüldü.Geçtiğimiz aylarda vizyon projelerini Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2015 fuannda da yatırımcılar ile buluşturan, sonrasında kente özellikle Arap yatırımcıların ziyaretleriyle sonuçlanan ve büyük ilgi gören kent GRİ toplantısında bir...