23 / 07 / 2024

Balıkesir Türk Arap zirvesi

Balıkesir Türk Arap zirvesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'da Arap-Türk Zirvesi'ne katıldı. "9. Gayirmenkul Fuarı" kapsamında gerçekleşen Arap-Türk Zirvesi'nde, körfez ülkelerinden yaklaşık 500 yatırımcı grubunun üst düzey yöneticileri ağırlandı.

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Türk müteahhitlere Birleşik Arap Emirlikleri yolu açıldı!

TMB tarafından hazırlanan 2022 Nisan raporuna göre, Birleşik Arap Emirlikleri Türk müteahhitler ile çalışmak istiyor. İşte inşaat sektörünün Nisan 2022 karnesi...

Türkşeker’e ait yedi farklı ildeki arsalar satıldı!

Mülkiyeti Türkşeker'e ait Bitlis, Niğde, Muş, Balıkesir, Amasya, Eskişehir ve Bayburt’taki 10 ayrı arsa ve arazi, 150 bin ile 12 milyon Türk lirası arasında değişen fiyatlarda satıldı. 

Türk müteahhitler Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinin öncesinde Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erdoğan, Türk müteahhitlerin Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendiğini belirtti.

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı mecliste!

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

DSİ Balıkesir'de 6 bin 414 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, 2020 yılı içerisinde Balıkesir'de  6 bin 414 hektar arazinin toplulaştırıldığını açıkladı.

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Türk Arap zirvesi Haberi

Balıkesir Türk Arap zirvesi

Körfez sermayesinden özellikle Kuveyt, Katar, Dubai, Yemen, Mısır gibi ülkelerin Türkiye gayimenkul pazarına olan ilgisini değerlendirmek, yatırım fırsatlarını tanıtmak ve yeni işbirlikleri yaratmak amacıyla İstanbul'da düzenlenen "9. Gayirmenkul Fuarı" kapsamında gerçekleşen Arap-Türk Zirvesi'nde, körfez ülkelerinden yaklaşık 500 yatırımcı grubunun üst düzey yöneticileri ağırlandı. Başkan Uğur'un açılış konuşmasını yaptığı organizasyonda Balıkesir, Arap yatırrımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Balıkesir'in merkezinde yer alan lüks konut ve ticaret birimlerini içeren karma kullanım projelerinin yanı sıra, özellikle Edremit Körfez Hattı'ndaki turizm projeleri ilgi çekti. İlk fırsatta Balıkesir'i ziyaret etmek istediklerini belirten yatırımcılar, Başkan Uğur'dan randevu talep etti. Yatırımcılar, GYODER tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 7'ncisi Balıkesir'de 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan 'Gelişen Kentler Zirvesi'ne davet edildi.



Yeni...