02 / 05 / 2024

Balıkesir yangın

Balıkesir yangın

Balıkesir'in önemli turistik yerlerinden Ayvalık ilçesinde, orman yangını çıktı Sarımsaklı mevkisinde yerleşim alanlarına doğru ilerleyen yangına, 3 uçak, 1 helikopter ve 10'un üzerinde arazözle müdahale ediliyor

Balıkesir'de bakır ve molibden madeninde yangın çıktı!

Havran Kaymakamı Yasin Öztürk'ün , AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Balıkesir' de bakır ve molibden madeninde yangın çıktı. Çıkan yangında dumandan etkilenen 41 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Balıkesir'de orman yangını çıktı!

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, Kepsut ilçesindeki yangının 500 hektardan fazla alanda etkili olduğunu belirterek, "Bir aksilik olmazsa 1-2 saat içinde yangını tamamen kontrol altına almış olacağız" dedi...

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, 1 Adet 24 Derslikli Lise, 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu, Edremit İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Lise ve 100 Kişilik Pansiyon, Gömeç İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Balıkesir Karesi 548 konut ihalesi yarın!

Balıkesir Karesi 1. etap 548 adet konut , 1 adet 10 dükkanlı ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Altıeylül kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Altıeylül 2020 projesindeki konutların hak sahipleri bugün belli olacak. 

TOKİ Balıkesir Altıeylül kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Altıeylül 2020 projesinde yer alan 750 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 151 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Bigadiç İlçesi, Çavuş Mahallesi 151 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

TOKİ Balıkesir Susurluk 200 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Balıkesir Susurluk 2020 projesinde yer alan 200 adet konutun kuraları bugün çekiliyor.

TMSF, Bank Asya'nın Balıkesir'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Balıkesir Karesi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Balya 2020 kura çekilişi bugün!

100 bin yeni sosyal konut hayata geçirecek olan TOKİ, Balıkesir Balya 2020 projesinin kura çekimini bugün gerçekleştirecek.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Yeni deprem Balıkesir'de olabilir!

Dün yaşanan Manisa Kırkağaç depremini değerlendiren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Balıkesir'in Sındırgı bölgesine dikkat çekti. Ercan, Sındırgı'da 6 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti...

TOKİ Balıkesir Bigadiç alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehricilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir yangın Haberi

Balıkesir yangın


Balıkesir'in önemli turistik yerlerinden Ayvalık ilçesinde, orman yangını çıktı. Alınan bilgiye göre. Sanmsaklı mevkisindeki çam ağaçlannın bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Yerleşim alanlanna doğru ilerleyen yangına 3 uçak, 1 helikopter ve 10'un üzerinde arazözle müdahale edildi. Yangın, bölgedeki tatilcileri sokağa döktü. 

Birçok tatilci, alevlerin evlere sıçramaması için orman işçilerine bahçe hortumlarıyla su tutarak destek oldu. Yangını duyunca plajdan evine gelen bir kadın, uzaktan konutunun alevler arasında kaldığını görünce sinir krizleri geçirdi. Edremit Orman İşletme Müdürü Mehmet Demirbağ yangını konutlara sıçramadan kontrol altına aldıldannı belirterek, "Kritik noktadaki yangında yaklaşık 20 dekarlık bir alan yandı. Ekiplerimiz, kontrollü olarak soğutma çalışmalannı sürdürüyor" dedi. 


Yeni...