23 / 07 / 2024

Balıkesirde ne zaman deprem oldu

Balıkesirde ne zaman deprem oldu

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün son deprem verilerine göre, saat 02.08'de merkez üssü Balıkesir Ertuğrul olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Sur Yapı 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyası ne zaman bitiyor?

Sur Yapı'nın 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyasında hiç peşinat ödemeden daire sahibi olunabiliyor. Kampanyada 9 proje kampanyaya dahil. Peki Sur Yapı 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyası ne zaman bitiyor?

TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulüyle satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 avdet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman başlıyor?

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas kura çekimi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Konutları seçenekleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Projede toplamda 500 adet daire emeklilere özel satışta. Peki Emekli TOKİ Balıkesir Manyas kura çekimi ne zaman?

10 Burda AVM ne zaman açılacak?

Esas Gayrimenkul'ün Balıkesir'de hayata geçireceği 10 Burda AVM 34 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. 10 Burda AVM ne zaman açılacak?

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 500 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede TOKİ Balıkesir Manyas toplamda 500 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri kura çekilişi ne zaman?

Başvuru değerinin 500 lira olarak kabul edileceği projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Konutları başvurusu ne zaman?

Ödeme seçeneklerine göre 240 aya varan taksit imkanının uygulandığı projede 500 adet daire emekliler için satışa sunuluyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Konutları başvurusu ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları ne zaman başlıyor?

Balıkesir Manyas TOKİ Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede yüzde 12 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları ne zaman başlıyor?

Balıkesir Edincik TOKİ 2. Etap kura çekimi ne zaman?

Satış fiyatları henüz açıklanmayan TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Konutları 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki Balıkesir Edincik TOKİ 2. Etap kura çekimi ne zaman?

Balıkesir TOKİ Edincik kura çekimi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap'ta 32 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 240 ay taksit fırsatı sunuluyor. Peki Balıkesir TOKİ Edincik kura çekimi ne zaman?

Balıkesirde ne zaman deprem oldu Haberi

Balıkesirde ne zaman deprem oldu

Balıkesir'de gece geç saatlerde 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün son deprem verilerine göre, saat 02.08'de merkez üssü Balıkesir Ertuğrul olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 4.5 kilometre olarak ölçülürken, depremin çevre köylerde de hissedildiği öğrenildi.


Sabah...