10 / 05 / 2024

Balıkesirde toplantı

Balıkesirde toplantı

Gönen Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. tarafından Balıkesir İli Gönen ilçesi, Eski Oba Salça Fabrikası, Koru Mevkii, Hasanbey Köyü, sınırları içerisinde Gönen Atık Bertaraf Demo Tesisi kapasite artışı için toplantı düzenlenecek...

Naci Ağbal: Konut kredilerinde güçlü genişleme belirgin!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyon Raporu 2021-1" çevrim içi bilgilendirme toplantısında 2020 yılı konut kredisine dair açıklamalarda bulundu. 

Merkez Bankası Başkanı Ağbal: Enflasyonu düşürmekte kararlıyız!

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, '2021 Yılında Para ve Kur Politikası' tanıtım toplantısında yaptığı sunumda, "Fiyat istikrarını sağlamak hepimizin ortak amacı olmalıdır. TCMB olarak biz bu amaca yürekten inanıyoruz ve enflasyonu düşürmekte kararlıyız" ifadesini kullandı.

Balıkesir'de 15 bin konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İl Değerlendirme Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında il genelinde 15 bin konutun dönüşeceğini dile getirdi. 

Naci Ağbal: 2020'de özelleştirmeden 10 milyar liralık gelir hedefimiz var!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ne ilişkin basını bilgilendirme toplantısında; "2020 yılında hızlı bir toparlanma bekliyoruz." dedi...

Naci Ağbal: 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ne ilişkin basını bilgilendirme toplantısında; 2020 yılında ulaştırmadan imalat sanayisine, sağlıktan eğitime kadar 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağının bilgisini verdi...

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Balıkesir Erdek'in imar planı onaylandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden beklenen hamle geldi. Erdek'in Kastri bölgesinin 1/1000 uygulamalı imar planı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda onaylandı.

Balıkesir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası işbirliğiyle imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı.

Balıkesir Edremit'in imar sorunu çözüldü!

Balıkesir Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantıda imar planı ile ilgili bilgiler verdi.

Ali Özerk: Balıkesir'in kent kimliği yok oluyor!

Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanı Ali Özerk, 1/5000’lik Karesi ve Altıeylül ilçesindeki nazım imar planı değişiklikleri ilgili düzenlediği basın toplantısında kültürel miras üzerindeki tehditlerin giderek arttığını belirtti.

Naci Ağbal: KDV kanununda köklü değişiklikler yapılmalı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çorlu ilçesindeki bir otelde düzenlenen Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) 95. Genel İdare Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi ve daha fazla kalkınması için ciddi çalışmalar yapıldığını söyledi.

İzmir Karaburun'da ÇED toplantısı yapılamadı!

İzmir'in Karaburun'da yeni balık çiftliği yapılmasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı. “ÇED bilgilendirme toplantısı”na yöre halkı izin vermedi

Balıkesirde toplantı Haberi

Balıkesirde toplantı


Gönen Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. tarafından Balıkesir İli Gönen ilçesi, Eski Oba Salça Fabrikası, Koru Mevkii, Hasanbey Köyü, 103 Ada, 1 nolu parsel sınırları içerisinde Gönen Atık Bertaraf Demo Tesisi kapasite artışı için toplantı düzenlenecek.


Toplantı Yeri: Hasanbey Köyü, Köy Kahvehanesi

Toplantı Yerinin Adresi: Hasanbey Köyü, Gönen İlçesi Balıkesir

Toplantı Tarihi: 06.09.2013

Toplantı Saati:...