28 / 08 / 2024

balıkesire eğitim vadisi mi yapılacak

balıkesire eğitim vadisi mi yapılacak

3 yıldır uğraşılan ve Belediye’nin imar planı çıkarma seviyesine gelinen proje kapsamında Sefaköy yakınlarında 600 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan vadide çok nitelikli liseler, sosyal alanlar ve spor tesisleri kurulacak.

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bal tarafından açıldı.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir'de 4 yeni inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Edremit Halk Eğitim Merkezi inşaat ustası eğitimi sona erdi!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Halk eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan avcılık ve inşaat ustalığı kursu sona erdi. HEM Müdürü İsmail Damar, “Bir yandan kurs hizmetleri verirken, bir taraftan da hizmetlerimizi tanıtıyoruz." dedi..

Yusuf Cengiz: Balıkesir'e Osmanlı ve Selçuklu mimarisinde okullar kazandıracağız!

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Balıkesir'de yeni yapılan ve yapılacak okullarda klasik bina yerine hem görsel hem de kullanım açısından daha faydalı olacak Osmanlı ve Selçuklu dönemine ait bina modellerini uygulamaya başladıklarını açıkladı.

Tuna Eğitim Vadisi projesinde son durum!

Esenler Tuna Eğitim Vadisi'nde son durum ne? Tuna Eğitim Vadisi, kaç bin metrekarelik alana kurulacak? Tuna Eğitim Vadisi projesi için kaç bina, kaç bağımsız bölüm yıkıldı? İşte Esenler Tuna Eğitim Vadisi’nden son durum raporu…

Balıkesir İvrindi'de eğitim kampüsü yapılacak!

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı...

Esenler Karabayır Mahallesi eğitim üssüne dönüşüyor!

Bu başarıyı kalıcı hale getirmek isteyen Esenler Belediyesi, ilçeyi eğitim vadisine dönüştürmeyi hedefliyor. Bu amaçla Milli Eğitim Bakanlığı ile yürütülen proje sayesinde Karabayır olarak bilinen alan, yeni adıyla Tuna Eğitim Vadisi'ne dönüştürülüyor.

Türkiye'nin 4. büyük itfaiye eğitim merkezi hizmete girdi!

Balıkesir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit İtfaiye Eri Kamil Çağlar Eğitim Merkezi bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Muğla'daki Merkez Eğitim Uygulama Okuluna ek bina inşaatı yapılacak!

Muğla İl Özel İdaresi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Muğla Merkez Eğitim Uygulama Okulu Ek Bina İnşaatı yapım işi ihalesi açtı

WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi kurdu!

Dünyanın en büyük pompa ve pompa sistemleri markalarından biri olan WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) “Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi” kurdu. WILO'nun YTÜ'ye armağan ettiği eğitim merkezinin 9 Mart 2012 tarihinde gerçekleşen açılışını, WILO P

balıkesire eğitim vadisi mi yapılacak Haberi

balıkesire eğitim vadisi mi yapılacak

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, kentimize ‘Eğitim Vadisi’ yapacaklarını açıkladı. 3 yıldır uğraşılan ve Belediye’nin imar planı çıkarma seviyesine gelinen proje kapsamında Sefaköy yakınlarında 600 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan vadide çok nitelikli liseler, sosyal alanlar ve spor tesisleri kurulacak.


Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, il eğitimine büyük katkı sağlayacak bir projenin hazırlıklarını da tamamladıklarını açıkladı. Balıkesir merkez ve Bandırma ilçesine ‘Eğitim Vadisi’ yapacaklarını açıklayan Caner, merkeze kurulacak olan vadi için 600 dönümlük arazinin Milli Emlak’tan alındığını söyledi. Mera konumundaki arazinin 320 bin TL ot parası ödenerek normal arsaya çevrildiğini belirten Caner, geçen yıl ilk kez Batman'da 135 dönümlük bir arazi üzerinde uygulanan "Eğitim Vadisi" projesinin Balıkesir'de de hayata geçirileceğini açıkladı.



Proje hakkında bilgi veren Müdür Caner, Milli...