30 / 04 / 2024

Ballıkaya Barajı sapanca

Ballıkaya Barajı sapanca

Sapanca Belediyesi tarafından Mudurnu Çayı üzerinde hayata geçirilecek olan Ballıkaya Barajı'nın temeli atıldı...

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci TBMM'de!

Ballıkaya Barajı'nın inşaat süreci ve tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ballıkaya Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini açıkladı. 

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Akçay Barajında sona doğru!

SASKİ tarafından, Sapanca Gölü’ne alternatif içme suyu kaynağı oluşturmak amacıyla yapımı devam eden Akçay Baraj'ının gövde yüksekliği 36 metreye kadar yükseldi.

Çorum Antik Örükaya Barajı turizme kazandırılıyor!

Çorum’un Alaca ilçesinde bulunan Roma dönemine ait Antik Örükaya barajının turizme kazandırılması için çalışmalar başladı.

Akçay Barajı'nın gövde yüksekliği 25 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Akçay Barajı’nda gelinen son nokta ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Akçay Barajı'nın gövdesi 15 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla Pamukova Eskiyayla bölgesinde hayata geçirilen Akçay Barajı’nda çalışmalar zor hava şartlarına rağmen aralıksız sürüyor.

Sakarya Ballıkaya Baraj Projesi bu sene tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Sakarya'ya iki müjde veren Eroğlu, "Ballıkaya Sakarya için elzem bir konu. İnşallah bu sene barajı bitireceğiz" dedi.

Kuzuluk İçmesuyu Projesi 4 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesi için yeni bir müjde veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Ballıkaya Barajı ile entegre olacak Kuzuluk İçmesuyu Projesi’nin ihalesine 4 Eylül Cuma günü çıkıyoruz.

Sapanca'ya yeni içmesuyu hattı müjdesi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Üst Mahalleleri için müjdeyi verdi: “Akçay Barajı ile entegre olacak 63 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmalar başlıyor. İçmesuyu Arıtma Tesisi için ihaleye çıkıyoruz" dedi

Ballıkaya Barajı sapanca Haberi

Ballıkaya Barajı sapanca
Sakarya'nın su ihtiyacına alternatif olması amacıyla Sapanca Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Ballıkaya Barajı'nın temeli atıldı. Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün baraj ile ilgili olarak " Sakarya 2045 yılına kadar su sıkıntısı çekmeyecek" açıklamasını...