24 / 07 / 2024

Baltalimanında satılık akıllı bina

Baltalimanında satılık akıllı bina

Sarıyer Baltalimanı 'nda bulunan 1500 metrekare yüzölçümüne sahip panoramik boğaz manzaralı bina, 21 milyon dolara satışa çıkarılıyor.

İstanbul Boğazı'nda satılık yalı furyası! Fiyatlar 6 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında! 

İstanbul Boğazı’nın iki yakasında yer alan 40'tan fazla yalı satılık durumda. Son dönemde daha çok ‘Baba yalı’ denilen fiyatı 100 milyon dolara kadar yükselen üst segment ile ‘yalıcık’ denilen fiyatı 6-16 milyon dolar arasında değişen alt segment yalılar satış bekliyor. İşte detaylar...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan!

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje 361 daire ve 56 dükkandan oluşuyor.

Kayacity Başakşehir satılık daire!

Kayacity Başakşehir satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede açık yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Başakşehir Vadiyaka Cadde satılık dükkan!

Başakşehir Vadiyaka Cadde satılık dükkan fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Vadişehir Evleri Başakşehir projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Başakşehir Adım İstanbul Residence satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Residence satılık dairelerin fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul Residence projesinde daire teslimlerinin Ocak 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Baltalimanında satılık akıllı bina Haberi

Baltalimanında satılık akıllı bina

Harun Erdoğan'a ait olan Boğaz ve köprü manzaralı bina, Sarıyer Baltalimanı'nda yer alarak 250 metrekare yüzölçümlü teras ve bahçeden oluşuyor.



Akıllı binanın özellikleri içerisinde; 10 oda, 10 banyo, 2 salon, 1 oturma odası, ana mutfak, 4 mini mutfak, 3 araçlık kapalı otopark ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 1500 metrekare net açık ve kapalı alan kullanımına sahip binada 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa yer alıyor.



İletişim: 0533 211 87...