01 / 05 / 2024

Baltaş İnşaat gaziantep

Baltaş İnşaat gaziantep

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Gaziantep Şehitkamil İlçesi Umut Mahallesi'nde yaptıracağı 717 konut ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Baltaş İnşaat aldı...

O ilde 31 bin 378 metrekarelik konut imarlı arsa satılıyor! 

Gazi Konut İnşaat, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burçkarakuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm merak edilen detaylar...

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye 430 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kurt İnşaat, Gaziantep'te 2 yeni projeye başlıyor!

Gaziantep'te inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kurt İnşaat, çevreye duyarlı projeleriyle kentin gözde bölgelerinden yaşabilir konutlar üretiyor. Firma özellike inşa ettiği bağ evleriyle dikkat çekiyor...

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Balcı ve Cemil Taştan tarafından kuruldu. 

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 5.Etap ihalesi yarın!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

Baltaş İnşaat gaziantep Haberi

Baltaş İnşaat gaziantep

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Gaziantep Şehitkamil İlçesi Umut Mahallesi'nde yaptıracağı 717 konut ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Baltaş İnşaat aldı. 


Yurt içi ve yurt dışında birçok üniversite, hastane, sanayi sitesi, toplu konut, organize sanayi sitesi, serbest bölge inşaatı, hidroelektrik santrali, kapalı spor salonu, stadyum ve fabrika inşaatına imza atan Baltaş İnşaat yeni bir toplu konut projesine daha imza atıyor.


Bugüne kadar 20 bin konutla yaklaşık 100 bin kişiyi ev sahibi yapan Baltaş İnşaat, Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Umut Mahallesinde inşa edeceği projeyi kısa zamanda hayata geçirecek. Tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı evler inşa eden Baltaş, 717 konuda Gaziantep emlak piyasasının rahatlamasına ve dar, orta gelirli vatandaşı ev sahibi olmasına katkı sağlayacak. 


MB Holding Yönetim...