17 / 05 / 2024

Baltık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Baltık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Baltık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Güven Baltık Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Baltık Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Altınkaya tarafından kuruldu. 

Akalın Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akalın Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Belya Mehmet Akalın tarafından kuruldu. 

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Node Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Node Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Türkkan ve Hande Gül Türkkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Teciman Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teciman Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Teciman tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Çumak ve Turgay Çumak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Karaduman Yapı Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaduman Yapı Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çınar Karaduman ve Sinem Karaduman Ercan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Afa Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faik Özyaman, Caner Akanlar, Muhammet Abdull Beşe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Firat ve Emre Yazıcıoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Mean Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mean Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Anıl Akay tarafından 40 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Baltık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Baltık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Baltık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Güven Baltık Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Baltık Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Baltık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ; a-Şirket her türlü mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmak, statik, mimari, sıhhi tesisat, elektrik projelerinin yetkili kuruluşlara onaylatmak ve uygulamak.  Her türlü menkul ve gayrimenkul ve ayni haklar ile irtifak hakları ve malları iktisap edebilir. Arsa ve araziler üzerine bina, depo, garaj, hangar ve benzeri yapılar inşaettirebilir, satın alabilir, satabilir, üzerine ipotek tesis edebilir,ettirebilir, bu ipotekleri kaldırabilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir sata bilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinden ayni ve şahsi her türlü hakları tahsis edebilir. İpotek olarak...