07 / 05 / 2024

Bandırma arsa satış ihalesi

Bandırma arsa satış ihalesi

Balıkesir Bandırma'da yer alan üzerinde tavukhane ve depo bulunan 4 adet arsa toplamda 5 milyon 862 bin 120 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bandırma Belediyesi'nden satılık arazi!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi iki arazi satacak! İhalesi 11 Ekim'de!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Aksakal Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

44 ilde 670 arsa satışa çıkıyor! Hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 44 şehirdeki 670 muhtelif arsa açık artırma ile satılacak.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Balıkesir Bandırma'da arazi fırsatı! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Ömerli Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Osmaniye'de 10.572 metrekarelik arsa satışta! Acilen bakın!

Osmaniye İl Özel İdaresi'ne ait 10.572 metrekarelik Osmaniye Merkezde yer alan arsa açık artırma ile satışa sunulacağı ilan edildi. 

Sakın kaçırmayın! Tuzla'da üniversiteye, sanayi sitelerine yakın bölgede arsa satış ihalesi

İstanbul'un Tuzla ilçesinde konut-ticaret alanı nitelikli 8.916 metrekare arsa açık artırma ile satılacak.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Bandırma arsa satış ihalesi Haberi

Bandırma arsa satış ihalesi

Balıkesir Bandırma'da yer alan üzerinde tavukhane ve depo bulunan 4 adet arsa toplamda 5 milyon 862 bin 120 TL bedel ile icradan satışa  sunuluyor. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihalesi 22 Aralık 2017 tarihinde yapılacak. 


1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Balıkesir İli,Bandırma İlçesi, Akçapınar Mahallesi, 1916 parsel,Köyaltı Mevkii, 5 adet tavukhane ve bir adet deposu olan tarla vasfında taşınmaz

HALİ HAZIR DURUMU : TaşınmazBursa Karayoluna yaklaşık olarak 800 metre mesafede bulunmaktadır. Arazi 20.250 m² olup Taşınmaz üzerinde damızlık tesisleri olarak kullanınal 5 adet kümes,iki adet depo bir adet büro soyunma odaları ve yemekhane mevcuttur. 6.180,00 metrekare tavukhane, 550 metrekare depo olmak üzere taşınmaz toplam 6.730,00 metrekare alanında inşaat bulunmaktadır. .Tavukhaneler ve deponun üzeri çelik makas,çatı örtüsü eternit ile kaplı duvarlar sıvalı...