07 / 05 / 2024

Bandırma Basketbol Kulübü tesisi

Bandırma Basketbol Kulübü tesisi

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, Balıkesir'in Badırma ilçesinde inşa edilen spor kompleksi hizmete açıldı. 400 kişi kapasiteli kompleks 6.5 milyon liraya mal oldu.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, Balıkesir'in Badırma ilçesinde inşa edilen spor kompleksi hizmete açıldı. 400 kişi kapasiteli kompleks 6.5 milyon liraya mal oldu.

Bandırma Belediyesi'nden 17 milyon TL'ye satılık tarla!

Bandırma Belediyesi, Akçapınar Mahallesi'ndeki 590 bin 151,11 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 20 Haziran'da yapılacak...

Bandırmagücü Kulübü Spor Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Bandırma Sunullah Mahallesinde inşa edilen Bandırmagücü Kulübü Spor Tesisi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Bandırma'nın çehresi değişiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Ordu Caddesi esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bandırma’ya yüksek teknolojili endüstri bölgesi!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 1.1 milyon metrekarelik bir alana yatırım planladıklarını dile getirdi.

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma Basketbol Kulübü tesisi Haberi

Bandırma Basketbol Kulübü tesisi

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, hayata geçirilen Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı. Geçen yıl Ağustos ayında temeli atılan 400 kişi kapasiteli kompleks 13 ayda tamamlandı.

Bandırma Sportif Faaliyetler Yönetim Kurulu Başkanı Bora Öziş, toplam 6,5 milyon liraya mal olan kompleksin açılışında konuştu.  Öziş, spor tesisini Bandırma'ya kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını açıkladı. 

Yönetim kuruluna tebriklerini ileten Öziş, "Bu spor kompleksi hepimiz için bir gurur kaynağı, Bandırma'ya hem ihtiyacı olan bu kulübü kazandırmak hem de oyuncu yetiştirmek amacındaydık. Bandırma Basketbol bundan sonra daha iyi işler yapacak. Çünkü hedefi sporcu, iyi vatandaş, iyi birey yetiştirmek. Tesisimizde nizami ölçülerde 400 kişi kapasiteli bir basket sahası, yaz kış kullanılacak bir havuz var. Fitness salonu ve soyunma odaları bulunuyor. Biz bu tesisi Bandırma'ya kazandırmaktan gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu. 

Açılışa,...