21 / 05 / 2024

Bandırma-İstanbul deniz uçağı seferleri başladı

Bandırma-İstanbul deniz uçağı seferleri başladı

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından hizmete sunulan deniz uçağı, Bandırma-İstanbul seferlerine başladı. Bandırma ile İstanbul arasını 35 dakikaya düşüren uçak, günde karşılıklı 4 sefer yapacak.

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Balıkesir Bandırma'da arazi fırsatı! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Ömerli Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İstanbul’da kiralar uçuşa geçti! Ev kiralamak isteyen 12 bin lirayı gözden çıkaracak…

Kahramanmaraş depreminin ardından uzun yıllardır büyük deprem beklenen İstanbul’da, kiralık emlak fiyatları adeta uçuşa geçti.  Depreme karşı zemini sağlam yerlere taşınmak isteyenlerin de etkisiyle kiralar artış eğilimine girerken, Şile, Ataşehir ve Beşiktaş kiraların en fazla yükseldiği ilçeler ol

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Balıkesir Bandırma'da 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Bandırma 3. İcra Dairesi, Balıkesir'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 43 bin 722 TL bedelle satışa çıkardı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Hattı 2023'te açılacak!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı’nın Bursa’dan Osmaneli’ne kadar olan kısmının 2023’e kadar tamamlanması hedefleniyor. Ardından Bandırma’ya uzatılacak olan hat, yolcunun yanı sıra liman bağlantılarıyla yük taşımacılığında da kullanılacak.

Bandırma'da 11.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 61 bin 577 TL bedelle satışa çıkardı.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Bandırma'da 65.9 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Bandıra 2. İcra Dairesi, Balıkesir Bandırma Çakıl Mahallesi'nde yer alan süt tesisini 65 milyon 899 bin 504 TL bedelle satışa çıkardı.

Bandırma-İstanbul deniz uçağı seferleri başladı Haberi

Bandırma-İstanbul deniz uçağı seferleri başladı

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş (BURULAŞ) tarafından hizmete sunulan deniz uçağı, Bandırma-İstanbul seferlerine başladı.


Uçağın ilk müşterisi olan Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, yaptığı açıklamada, son yıllarda sanayi yatırımlarıyla ön plana çıkan Bandırma'dan İstanbul'a ulaşımı daha kolay hale getirmek istediklerini söyledi. Bu çerçevede yürüttükleri görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade eden Kılkışlı, "Bursa'nın gemlik ilçesinden İstanbul seferlerini sürdüren BURULAŞ'a ait deniz uçağı, Bandırma-İstanbul arasında da yolcu taşımaya başladı. Seferlerin aslında 15 Haziran 2014 tarihinde başlaması planlanıyordu ancak bürokratik sebeplerden bugüne kaldı" dedi.


Deniz uçağının kapasitesinin 8 kişilik olduğunu, seferlerin başlamasıyla Bandırma-İstanbul arasının 35 dakikaya düşeceğini dile getiren Kılkışlı, "Deniz uçağı her gün saat 10.00 ile 17.00'de Bandırma'dan, 09.00 ile 16.00'da Haliç'ten kalkacak. Fiyatı 150 TL olan bilet...