02 / 05 / 2024

bandırma konut fiyatları 2021

bandırma konut fiyatları 2021

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Konut fiyatları resmen uçtu! Amerika'da ev almak İstanbul’da ev almaktan daha kolay!

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) konut enflasyonunu aylık yüzde 4,19 şeklinde açıkladı. Söz konusu bu artıştan sonra gözler de yeniden konut fiyatlarına çevrildi. Son bir sene içinde fahiş derece artan konut fiyatları, adeta yurt dışındaki ev fiyatlarını geçti.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Konut fiyatları Meclis gündemine taşındı!

Konut fiyatlarında yaşanan artış meclise gündemine girdi. CHP'li Ulaş Karasu artan konut maliyetleri ve fiyatlarına yönelik araştırma önergesi verdi.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tahran'da konut fiyatlarında yüzde 121 artış!

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İran'ın başkenti Tahran'da konut fiyatlarının yüzde 121 oranında arttığı belirtildi.

Yüksek konut fiyatları için araştırma önergesi!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun hazırladığı ve 20 MHP'li Milletvekilininin de imzasına sahip Meclis Araştırma Önergesi, TBMM Başkanılığı'na sunuldu. Önergede, yüksek konut fiyatları için araştırma yapılması istendi.

Türk Kızılayı'ndan Bandırma'da konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Bandırma Şube Başkanlığı tarafından Bandırma Dere Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 16 Aralık'ta gerçekleşecek...

TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

TOKİ açık artırma ile konut satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma fiyatları dairelerde 658 bin TL'den, işyeri fiyatları ise 321 bin liradan başlıyor. Peki TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

TOKİ Bandırma Kayacık başvuru tarihleri 2017!

724 konutluk Balıkesir Bandırma - Kayacık Alt Gelir Grubu kapsamındaki 2 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Bandırma Edincik TOKİ'de konut teslimleri başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

bandırma konut fiyatları 2021 Haberi

bandırma konut fiyatları 2021

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma, emlak yatırımcıları tarafından da yoğun ilgi görüyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek'in verdiği bilgilere göre, Bandırma'nın yeni yaşam alanı  ihsaniye mahallesi oldu.

İhsaniye mahallesinin kentin gürültüsünden uzak muhteşem şehir manzarasıyla dikkat çektiğini kaydeden Tahir Köstek, İhsaniye mahallesinde 3 oda 1 salon dairelerin ortalama satış fiyatlarının 680 bin lira olduğunu söyledi. 4 oda 1 salon konutların ortalama fiyatlarının 720 bin lira olduğunu kaydeden Köstek, İhsaniye mahallesinin, okul, pazar yeri gibi sosyal alanlara yürüme mesafesinde yer aldığını da sözlerine ekledi. 
 

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının...