02 / 05 / 2024

bandırma Kül Düzenli Depolama Tesisi

bandırma Kül Düzenli Depolama Tesisi

Balıkesir Bandırma'da bulunan Bandırma Termik Santrali, Kül Düzenli Depolama Tesisi, Derin Deniz Deşarjı ve İskele projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 11:00'de gerçekleşecek.

10 hisse belirle, gelirinin yüzde 10'uyla her ay düzenli alım yap!

Borsa ve hisseler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl düzenli gelir elde edileceği oluyor. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve yapılan yorumlar...

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bandırma'da 65.9 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Bandıra 2. İcra Dairesi, Balıkesir Bandırma Çakıl Mahallesi'nde yer alan süt tesisini 65 milyon 899 bin 504 TL bedelle satışa çıkardı.

Bandırma'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Bandırma 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Bandırma ilçesi, Paşabayır Mahallesi, 31 ada 3 parselde yer alan 7 katlı otel binasını  8 milyon 693 bin 537 TL'ye icradan satıyor...

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir Bandırma'da 3.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Paşabayır Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 868 bin 780 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma'da 30.1 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Balıkesir Bandırma İlçesi Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait çiflik vasıflı gayrimenkul 30 milyon 110 bin 74 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma'da 30.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi,Ömerköy mahallesi, 1572 parsel nolu, Şeker Piliç ve yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait arsa vasfındaki taşınmaz 30 milyon 231 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Bandırma'da 9.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bandırma Belediyesi, 17 Eylül Mahallesi'ndeki arsasını açık teklif usulü ile satıyor. Taşınmazın toplam muhammen bedeli 9.5 milyon TL olarak belirlendi..

TOKİ Bandırma Kayacık başvuru tarihleri 2017!

724 konutluk Balıkesir Bandırma - Kayacık Alt Gelir Grubu kapsamındaki 2 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Çanakkale Köprüsü, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde açılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün yapımına başladıklarını söyledi. Arslan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde hizmet vereceğini bildirdi.

bandırma Kül Düzenli Depolama Tesisi Haberi

bandırma Kül Düzenli Depolama Tesisi

Bahçepınar Enerji Üretim ve İnşaat A.Ş. tarafından; Balıkesir İli, Bandırma İlçesi sınırlarında ''Bandırma Termik Santrali, Kül Düzenli Depolama Tesisi, Derin Deniz Deşarjı ve İskele''  projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Sami Çetin'e ait kahvehane

Toplantı Adresi: Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Şirinçavuş Mahallesi

Toplantı Tarihi: 10.12.2015 

Toplantı Saati:...