01 / 05 / 2024

bandırma organize sanayi

bandırma organize sanayi

Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Yakar, doğalgaz getirilmesine ilişkin düzenlenen törende, bütün sanayicilerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi kendilerine sağlamak adına doğalgaz ihalesini tamamladıklarını söyledi....

Marmara'da yatırım talebi sanayiyi genişletiyor!

Özellikle İstanbul ve Bursa'dan Organize sanayi bölgesine yoğun bir arsa talebi mevcut...

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Bandırma'daki 47 bin dönümlük alan tartışma yarattı!

Günlerce süren zeytinlik alan tartışmasının perde arkasında Bandırma’ya planlanan entegre sanayi tesisi alanı ve liman projesinin olduğu öğrenildi.

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 850 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Balıkesir Bandırma'da 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Bandırma İlçesi'nin Edincik Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı. İhaleye en yüksek teklif Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş.den geldi.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'ne 742 bin liralık yatırım!

Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Uşak Organize Sanayi Bölgesi atık su arıtma tesisine ilave ikişer bin metreküplük dört havalandırma havuzu yaptırdı. UOSB Başkanı Ali Yıldırım havalandırma havuzlarını inceledi...

Bandırma’da sanayi için bin fabrikalık yer ayrıldı!

Bandırma'da sanayi için 48 bin dönüm yer ayrıldı. Kimyacılar bölgede 30 bin dönüme özel ihtisas bölgesi kuracak. Toplamda ayrılan alan dolduğunda Türkiye'nin en büyük endüstri bölgelerinden biri ortaya çıkacak.

Bandırma sanayi ve lojistik üssü olacak!

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırma'nın sanayi, ticaret, lojistik üssü ve yüksek öğretim şehri olma yoluyla hızla ilerlediğini ve Bandırma'nın marka şehir olabileceğini ifade etti.

ASO 1. Organize Sanayi alt yapı şebeke inşaatları ile prefabrik binaları ihalesi 1 Aralık'ta!

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, genel hizmet ve destek alanının alt yapı şebeke inşaatları ile betonarme prefabrik binalarının inşaatı işini ihaleye çıkarıyor. İhale 1 Aralık 2014 tarihinde yapılacak.

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde İnnopark kurulacak!

Konya Ovası Projesi içinde yer alan Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde’ye ortak bölgesel inovasyon merkezi geliyor. İNNOPARK adıyla hizmet verecek merkez, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nin içinde kuruluyor

bandırma organize sanayi Haberi

bandırma organize sanayi

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'nde (Osb) doğalgaz kullanımına ilişkin ilk kazma vuruldu. Sanayiciler, 180 gün sonra doğalgaza kavuşacak.


1997 yılında kurulan, bin 500 dönüm mevcut alanda üretim belgesi almış olan 27 fabrikanın bulunduğu Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Yakar, doğalgaz getirilmesine ilişkin düzenlenen törende, bütün sanayicilerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi kendilerine sağlamak adına  doğalgaz ihalesini tamamladıklarını söyledi.


Geçen haftalarda yer tesliminin yapıldığını ifade eden Yakar, şunları kaydetti:


"Firma bütün hazırlıklarını tamamlayıp malzemeleri de ekipmanlarıyla sahaya getirmiş durumda. Bugün startı veriyoruz. 180 iş günü içinde gazı sanayicimize kullandırmayı hedefliyoruz. Sadece organize sanayi bölgesinin hemen kullanımından ziyade şu anda devam eden 2 bin dönümlük bir alanda  ikinci etap çalışması var.  Bölgenin genişlemesi ve oraya da gaz verilmesi düşünülerek o şekilde projelendirildi. Gaz oraya da...