29 / 04 / 2024

bandırma Örnek Sanayi Sitesi

bandırma Örnek Sanayi Sitesi

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Bandırma'daki 47 bin dönümlük alan tartışma yarattı!

Günlerce süren zeytinlik alan tartışmasının perde arkasında Bandırma’ya planlanan entegre sanayi tesisi alanı ve liman projesinin olduğu öğrenildi.

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 850 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

bandırma Örnek Sanayi Sitesi Haberi

bandırma Örnek Sanayi Sitesi

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 600 Evler Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde yangın çıktı. 

İş yerinden alevlerin yükseldiği fark eden sanayi sitesi esnafı, durumu itfaiyeye haber verince, olay yerine 10 itfaiye ekibi geldi.

Müdahale edilen yangında, alevlerin başka iş yerlerine sıçramaması için çalışmalara devam...