26 / 05 / 2024

Bandırma OSB genişletme

Bandırma OSB genişletme

Coğrafi konumu, özelleşen ve her türlü konteynır hizmetinin verildiği limanı, demiryolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarının yanı sıra OSB'nin uygun arsa fiyatları sayesinde, Bandırmak yatırımcılar için her zaman önemli bir seçenek oldu...

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Ağrı Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme projesi için kamulaştırma!

Ağrı İli, Doğubayazıt ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme Projesi Kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bandırma OSB ve limanı kapsayan projeler yakın ilçelere değer katacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, OSB ve Bandırma Limanı’nı da kapsayan projenin 20 milyar dolar yatırım çekeceğini, İzmir ve Bursa gibi illerle yarışacak hale geleceklerini söyledi

Bandırma OSB'nin2. etabında arsa satışları başladı!

Ulaşım olanakları, teşvikte 4'cü kademede yer alması, coğrafi konumu ve doğalgazıyla yatırımcıyı cezbeden Bandırma OSB'nin, 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etapta arsa satışları başladı.

Bandırma'ya termik santral inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bandırma'nın Şirinçavuş'da kurulması planlanan termik santralle ilgili çevresel etki değerlendirme (ÇED) sürecinin başladığını duyurdu. Proje daha önce halkın tepkisi üzerine iptal edilmişti.

Bandırma Liman Projesi için ilk adım atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un “Bandırma’yı Türkiye’nin Rotterdam’ı Yapacağız” diyerek sözünü verdiği Bandırma Liman Projesi için ilk adım atıldı.

Bandırma Şirin Çavuş Mahallesi arazileri kamulaştırılacak!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Şirin Çavuş Mahallesi arazileri kamulaştırılacak. Şirin Çavuş Mahallesi’ndeki 20 bin 600 metrekare alanın liman ve mal deposu yapılması konusunda kamulaştırma kararı alındı.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ aylık taksitleri!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ aylık taksitleri 681,03 TL'den başlıyor. Başvuru süreci 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek olan projede 26 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Dairelerin 3+1 olarak dizayn edildiği projenin ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Aylık taksitlerin 681,03 TL'den başladığı projede 3+1 şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta 26 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede 106,47 metrekare büyüklükte konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvuruları nasıl yapılacak?

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri başvuruları için son gün 31 Aralık 2015. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Bandırma OSB genişletme Haberi

Bandırma OSB genişletme

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Onur Yüce, uygun coğrafi konumu, özelleşen ve her türlü konteynır hizmetinin verildiği limanı, demiryolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarının yanı sıra OSB'nin uygun arsa fiyatları sayesinde, Bandırmak yatırımcılar için her zaman önemli bir seçenek olduğunu söyledi. 

Bölgeye olan yoğun arsa talebi sonucunda mevcut 52 parselin, 51 tanesinin tahsis edildiğini ve ikinci etap genişleme alanı için bakanlığa başvuru yapıldığını dile getiren Yüce, "Halen 51 parselde 22 firma üretim, 25 firma inşaat, 4 firma ise proje aşamasında. 

Bin kişi olan istihdam, firmaların tamamının üretime geçmesiyle birlikte 3 bini aşacak" dedi. 


İmar çalışması başladı 


OSB'nin teşvikte dördüncü bölgede yer almasının yatırım avantajı sağladığını da belirten Yüce, şöyle konuştu: "OSB'de ikinci etap genişleme alanı için alanımıza ek olarak 2007 dönüm genişleme alanı...