03 / 05 / 2024

Bandırma OSB son durum

Bandırma OSB son durum

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kocaman, Bandırma' nın coğrafi konumu limanı, demir ve karayolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarıyla yatırım için avantajlı olduğunu söyledi...

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma OSB yatırımcılarını bekliyor!

Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıları davet etti. Yakar, OSB'nin avantajlarından dolayı yatırımcı tarafından ilk tercih noktası olduğunu belirtti.

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT 2018'de açılıyor!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli (Bursa-Bilecik) Yüksek Hızlı Tren hattı 2018'de açılıyor, projede çalışmalar son sürat devam ediyor.

Bandırma Cin Çukuru projesi son aşamada!

Bandırma Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğünce hazırlanan Cin Çukuru Proje çalışmalarını son aşamaya getirmeye hazırlanıyor.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Bandırma General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor!

General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza General Balcı Çamlığı ile ilgili son durumu değerlendirdi.

Bandırma OSB ve limanı kapsayan projeler yakın ilçelere değer katacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, OSB ve Bandırma Limanı’nı da kapsayan projenin 20 milyar dolar yatırım çekeceğini, İzmir ve Bursa gibi illerle yarışacak hale geleceklerini söyledi

Bandırma OSB'nin2. etabında arsa satışları başladı!

Ulaşım olanakları, teşvikte 4'cü kademede yer alması, coğrafi konumu ve doğalgazıyla yatırımcıyı cezbeden Bandırma OSB'nin, 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etapta arsa satışları başladı.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

Bandırma OSB son durum Haberi

Bandırma OSB son durum

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kocaman, Bandırma'nın coğrafi konumu limanı, demir ve karayolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarıyla yatırım için avantajlı olduğunu söyledi.



BANDIRMA Organize Sanayi Bölgesi'deki (OSB) uygun arsa fiyatları, lojistik ve ulaşım ağı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, "Bölgemize olan yoğun arsa talebi sonucunda mevcut 52 parselin tamamı tahsis edilmiş ve 2. etap genişleme alanı için Bakanlığa başvuru yapılmıştır. Halen 52 parselde 28 firma üretim, 23 firma inşaat, 1 firma ise proje aşamasında. 

Üretimde olan firmalarımızda halen 1000 kişi olan istihdam, firmaların tamamının üretime geçmesiyle birlikte 3000'i aşacak" şeklinde konuştu. 


İMAR ÇALIŞMALARI BAŞLADI 



Mevcut teşvik sisteminde Bandırma OSB'nin 4. Bölge teşvik kademesinde yer alması Bandırma OSB'ye önemli bir yatırım avantajı daha sağladığını belirten...