15 / 05 / 2024

Bandırma projeleri 2015

Bandırma projeleri 2015

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza meclis olağanüstü toplantımızda Belediye’nin proje üretmediğine yönelik bir takım eleştiriler olmuştu. Bu meclisimizde bu projeleri ana hatlarıyla tanıtmak ve bilgi vermek istiyorum” dedi.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Bandırma Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı görkemli bir açılışla misafirlerine kapılarını açtı.

Bandırma'ya amfi tiyatro inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesinin projeleri kapsamında sahil bandında yapılması planlanan Amfi Tiyatro, sondaj çalışmaları ile bugün başladı. Amfi Tiyatro projesi sayesinde açık hava programları daha görkemli olacak...

Bandırma Kapalı Pazar Yeri Temmuz'da tamam!

7 Şubat 2015 tarihinde başlatılan ve Bandırma'ya yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yeri, halka söz verilen süre içerisinde tamamlanacak. Bandırmalıların hizmetine sunulacak proje için ekipler gece gündüz titizlikle çalışıyor.

15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu!

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta kura satışları bugün saat 11.00'de gerçekleşti. İşte 15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu...

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 11.00'de satışa sunulan projede daire fiyatları 71 bin 465 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri!

2016 TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekilişleri bugün gerçekleşiyor. Toplamda 32 adet konutun emekliye özel olarak satışa çıkarıldığı projede 8 bin 395 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi bugün yapılacak. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade avantajı sunan projede 233,20 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 32 adet konut satışa çıkarılacak.

Bandırma SGK yeni binasına taşınıyor!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2013 yılının Aralık ayından bu yana Bandırma Ticaret Odası binasında faaliyet yürüten Sosyal Güvenlik Kurumu 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren yeni binasına taşınıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2016 kura satışları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2016 kura satışları için son 2 gün. Aylık taksitlerin 233,20 TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon daireler kurayla satışa çıkarılıyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ 2. Etap kura çekimi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ 2. Etap kura çekimi emeklilere özel olarak yapılacak. Daire fiyatlarının 71 bin 465 TL'den başladığı projede 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Bandırma projeleri 2015 Haberi

Bandırma projeleri 2015


Bandırma Belediyesi’nin Kasım ayı olağan toplantısında Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından kısa ve orta vadede yapılması planlanan projeler tanıtıldı. Başkan Mirza: “Önceki hafta tek gündem maddelik meclis olağanüstü toplantımızda Belediye’nin proje üretmediğine yönelik bir takım eleştiriler olmuştu. Bu meclisimizde bu projeleri ana hatlarıyla tanıtmak ve bilgi vermek istiyorum” dedi.


Cin Çukuru Projesi


Kentimizin önemli alanlarından olan Cin Çukurunda yaşam alanı düşünmüştük. Bandırma’nın göbeğinde yarısı rekreasyon ve spor alanı diğer kısmında Kültür Merkezi, Eğlence alanları, dükkanlar ve otel olmak kaydıyla. Bu projemizin Kültür Merkezi alanı Belediyemiz Proje Etüt Müdürlüğünce hazırlandı. 1000 kişilik, Bandırma’ya yakışan ve diğer imkanları içinde barındıran bir Kültür ve Sanat Merkezi planlıyoruz. Projesi de hazır şu anda.



Hobi Bahçesi


Hobi Bahçesi Projemiz tamamıyla hazır halde olan bir projedir. Yeri konusunda da...