06 / 05 / 2024

Bandırma son durum

Bandırma son durum

Düzenli ve modern şehircilik için yüksek katlı binalara yönelmek gerektiğini savunan Akgün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Galip Akgün, "Büyümeyi dikey yaparsanız tarımsal arazilerinizi daraltmamış olursunuz" dedi.

Emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte son durum

Milyonlarca emekli 100. yıla özel Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilmesi konusunda araştırma yapıyor. Peki emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? Bayram ikramiyesinde son durum ne? İşte detaylar...

Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? Bakan Uraloğlu, tek tek açıkladı! Dev projede son durum! 

Kanal İstanbul projesi ile ilgili son durum merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? 

Kanal İstanbul'da son durum ne?

Önceki gün 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesinde son durum hakkında bilgi verdi.

Kanal İstanbul projesinde son durum ne? 

Çılgın proje Kanal İstanbul'da son durum ne? Geçtiğimiz hafta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da açıklamalarda bulunduğu proje ne zaman hayata geçecek? İşte Kanal İstanbul projesinde son durum...

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda incelemeler yaptı. Peki Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! İşte son durum!

Konut kredi faiz oranları yeniden güncellendi. Yüzde 2 bandında seyreden faiz oranları vatandaşın ve inşaat patronlarının beklentisini hala karşılamıyor. İşte faiz oranlarında son durum...

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT 2018'de açılıyor!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli (Bursa-Bilecik) Yüksek Hızlı Tren hattı 2018'de açılıyor, projede çalışmalar son sürat devam ediyor.

Bandırma Cin Çukuru projesi son aşamada!

Bandırma Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğünce hazırlanan Cin Çukuru Proje çalışmalarını son aşamaya getirmeye hazırlanıyor.

Bandırma General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor!

General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza General Balcı Çamlığı ile ilgili son durumu değerlendirdi.

Taksim projelerinde son durum ne?

Taksim'in gözde mekanlarından Gezi Parkı şantiye alanına döndü. İşte Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi,Topçu Kışlası Projesi, AKM Projesi gibi önemli projelerinde son durum...

Bandırma son durum Haberi

Bandırma son durum

Düzenli ve modern şehircilik için yüksek katlı binalara yönelmek gerektiğini savunan Akgün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Galip Akgün, "Büyümeyi yatayda değil, dikeyde yaparsanız hem şehircilik olarak çok başarılı olur hem de tarımsal arazilerinizi daraltmamış olursunuz" dedi. 


Güney Marmara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesinde konut projelerine devam ederken Bandırma'dan gelen arz ve talep doğrultusunda Akgün İnşaat Makina adı altında kendi firmasını kuran Galip Akgün, sosyal projeleriyle de dikkat çeken bir iş adamı. Geçtiğimiz günlerde Bandırmaspor Futbol Kulübünün Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık görevini de üstlenen Galip Akgün, inşaat sektörünün geleceği üzerine görüşlerini paylaştı. 


KAT ARTIRIMI ŞART 

Güney Marmara'nın en çok göç alan bölgesi Bandırma'da ve Türkiye'nin çeşitli illerinde fabrika, lojistik depo, endüstriyel ısı merkezleri ve enerji santralleri yaptıklarını dile getiren Akgün, bu...