03 / 05 / 2024

Bandırma teknoloji bölgesi

Bandırma teknoloji bölgesi

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 1.1 milyon metrekarelik bir alana yatırım planladıklarını dile getirdi.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi TGB - 1 alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 14.04.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Ege Bölgesi için kritik uyarı!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir  Ege Bölgesi'nde yer alan fay hatları için uyarıda bulundu. 

Bazı alanlar Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisasTeknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mustafa Varank'tan Filyos Endüstri Bölgesi açıklaması!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Filyos Endüstri Bölgesi'ne ihalesiz şekilde 2 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

YAÜ, Teknoloji Geliştirme Bölgesi ile sanayiciye nefes olacak!

Cumhurbaşkanlığının Yalova Üniversitesi (YAÜ) kampüs yerleşkesindeki yaklaşık 50 dönüm arazide "Teknoloji Geliştirme Bölgesi" kurulması yönündeki kararı, sevinçle karşılandı.

Bazı alanlar Yalova Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Yalova Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Bazı alanlar Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Bandırma teknoloji bölgesi Haberi

Bandırma teknoloji bölgesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un Üretim Reform Tasarısı’ndaki zeytinliklerin yatırımlara açılmasına ilişkin maddenin Bandırma için tasarlandığı, ilçede Kale gibi büyük grupların yatırım planları olduğunu açıklamasının ardından bir atak da  Kale’den geldi.


Gazete Habertürk Ekonomi Müdürü Yavuz Barlas'ın haberine göre Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, Kale’nin Bandırma İlçesi’nde kurulması hedeflenen 47 bin dönümlük organize sanayi bölgesi dışında geçmişte satın aldığı 1.1 milyon metrekarelik bir alanda yatırım planladığını açıkladı. Grubun hedefi bu bölgede Kale Yüksek Teknolojili Özel Endüstri Bölgesi kurmak.


Zeynep Bodur açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bizim Balıkesir Bandırma’da yapmaya gayret ettiğimiz iş, bugüne kadar elde ettiğimiz birikimle, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yüksek teknolojili yatırımları kümelemeye dönük bir proje. Bu yatırımla Bandırma’nın, Türkiye’nin yüksek teknoloji merkezi olmasını hayal ediyoruz. Yılda 20...