30 / 04 / 2024

Bandırma vizyon projeler

Bandırma vizyon projeler

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Ordu Caddesi esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Bandırma OSB ve limanı kapsayan projeler yakın ilçelere değer katacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, OSB ve Bandırma Limanı’nı da kapsayan projenin 20 milyar dolar yatırım çekeceğini, İzmir ve Bursa gibi illerle yarışacak hale geleceklerini söyledi

Bandırma'da kentsel dönüşüm uygulanmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi ve Riskli Yapı Tespit Uzmanı Gürkan İlgin, Bandırma'daki kentsel dönüşümün amacına ulaşmadığına dikkat çekti. İlgin, kentsel dönüşümün iki şekilde uygulandığına değindi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Bandırma Belediyesi, kentin eksiklerini tamamlamaya ve sorunlarını çözmeye tüm ekipleriyle ve tüm imkanlarıyla devam ediyor. Yapımı için esnaftan tek kuruş alınmadan yapılan Kapalı Pazar Yeri projesi yapımı hız kesmeden sürdürülüyor.

Bandırma vizyon projeler Haberi

Bandırma vizyon projeler

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Ordu Caddesi esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Bandıma Ticaret Odası tarafından organize edilen ve Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Borsa Başkanı Halit Sezgin, Ak Parti Milletvekili Cemal Öztaylan ve Ordu Caddesi esnafı katıldı. Toplantıda Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma’ya yönelik projeleri hakkında bilgiler vererek Ordu Caddesi üzerinde yapılacak olan hemzemin geçit düzenlemesi konusunda bilgilendirmelerde bulundu.


Bandırma’nın Ordu Caddesi üzerine yapılması planlanan hemzemin geçit konusunda bilgilendirmelerde bulunan Başkan Uğur, “Hemzemin geçit ile ilgili konuşuluyor. Proje hazırlandıktan sonra esnafımıza bunu anlatalım dedik. Ordu Caddesi’ni Büyükşehir sorumluluğuna aldık. burayı prestij bir cadde haline getirelim istiyoruz. Elektrikli sinyalizasyon hattı çalışacak. Bununla sıkıntılar çıkacak. 2016...