29 / 04 / 2024

Bang Olufsen Parkes Floor Deco lansmanı

Bang Olufsen Parkes Floor Deco lansmanı

Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen ve Parkes Floor & Deco büyüleyici bir geceye imza attı.Etkinliğe birçok ünlü mimarlar ve tasarımcılar katıldı.

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahyettin Şağbangül tarafından kuruldu.

Birlikte Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Birlikte Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sanısh Yaseen Bangı tarafından kuruldu.

Meşa Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşa Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Şağbangül tarafından kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'na Big Bang usulü taşınma!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, 30-31 Ekim'de yapılması öngörülen Big Bang usulü ile taşınmanın, 30-31 Aralık'ta yapılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, Big Bang usulü ile taşınma 30-31 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak...

İstanbul Yeni Havalimanı'na big bang taşınma!

29 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’na tek hamlede (big - bang) taşınma yapılacak. Taşınma 45 saat sürecek ve uçuşların tamamen kesildiği 12 saatlik bir süreç olacak.

TİKA'nın Tayland'da restore ettiği camiye ödül!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) geçen yıl Tayland'da restore ettiği Bang Uthit Camisine belediye tarafından En Temiz Mabet Ödülü verildi.

TİKA Tayland Bang Uthit camisini yeniliyor!

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta girişinde Sultan II. Abdülhamid Han tarafından gönderilen Osmanlı devlet arması bulunan Bang Uthit Camii TİKA tarafından yenileniyor. Caminin restorasyonun bu yıl sonunda tamamlanması amaçlanıyor.

TİKA Tayland'da Bang Uthit camisini restore ediyor!

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta, girişinde Sultan 2. Abdülhamid'in gönderdiği Osmanlı devlet arması bulunan Bang Uthit camisi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından yenileniyor.

Otomobil fiyatına televizyon: 32 bin Euro!

Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen, yeni nesil televizyonu BeoVision Avant’ın 85 inçlik versiyonunu tanıttı. 32.000 Euro’dan satışa sunulan ürün, duvara, masaya veya yere monte edilebiliyor.

Bang Olufsen ve Parkes Floor Deco'dan görkemli lansman!

Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen ve Parkes Floor & Deco büyüleyici bir geceye imza attı.Etkinliğe birçok ünlü mimarlar ve tasarımcılar katıldı.

BeoLab 15 ve 16 Türkiye’de satışa sunuluyor!

Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen, minimalist estetik tasarım ile olağanüstü sesi bir arada buluşturduğu, sesin gizlenebilen kahramanları BeoLab 15 ve 16’yı Türkiye’de satışa sunuyor.

Aşçıoğlu ile Bang and Olufsen akıllı ev için anlaşma yaptı!

Aşçıoğlu Grubu, ses ve görüntü sistemlerinde Danimarkalı Bang & Olufsen ile işbirliğine imza attı. İşbirliği kapsamında Bang & Olufsen'in ürünleri Selenium Ataköy Projesi 'nde kullanılacak.

Bang Olufsen Parkes Floor Deco lansmanı Haberi

Bang Olufsen Parkes Floor Deco lansmanı

Adahan İstanbul Otel’in tarihi mahzeninde gerçekleşen gecede Bang & Olufsen, yeni nesil televizyon BeoVision Avant’ın 85 inçlik yeni versiyonunu tanıtırken, Parkes Floor & Deco özel ahşap zemin ve duvar koleksiyonlarını sergiledi. Etkinliğe birçok ünlü mimarlar ve tasarımcılar katıldı.


Muhteşem ses performansını kaliteli dizaynla buluşturan dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen televizyonun evlerdeki yerini yeniden tanımlayan BeoVision Avant’ın yeni 85 inçlik versiyonunu ile, son zamanlarda Türkiye’nin en prestijli projelerine imza atan Parkes Floors & Deco’nun özel ahşap koleksiyonu 15 Ekim Çarşamba günü Adahan İstanbul Hotel’de gerçekleşen lansmanla tanıttı. Bang & Olufsen ile Parkes Floors & Deco iş birliğiyle gerçekleşen geceye Bang & Olufsen Kreatif Direktörü, dünyaca ünlü Danimarkalı tasarımcı Johannes Torpe ev sahipliği yaptı. Her...