16 / 05 / 2024

banka ücretleri

banka ücretleri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ), vatandaşı bıktıran ücret ve komisyonlarda resti çekti. Bankalar, 15' e yakın kalemin iptaline razı oldu. BDDK'nın kredi kartına taksit sınırlaması getiren yönetmeliğin bu hafta yayınlanması bekleniyor...

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Bankalarda emekli promosyonu çılgınlığı! En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Akbank, Garanti, ING...

Emekli promosyonlarında bankalar arası yarış kızışmışken emekliler en yüksek promosyonu veren bankaları araştırıyor. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? Emekli promosyon 2022 tutarı ne kadar? İşte 2022 emekli promosyon ücretleri...

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ'da 641 bin TL'ye! Banka kredili ödemelerle!

Daire fiyatlarının 641 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ projesi kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Nisan 2016'da yapılacak...

Hamit Demir: Konut projelerinde garantör banka olmalı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: "İnşaat sektöründe gelecekte konutzedelerin oluşmaması için, Maliye Bakanlığı’nın bir genelge yayınlayarak, inşaat projelerinde garantör banka şartı aranmasını şart koşmalı" dedi..

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor.

1997 yılında Ataköy Marina'ya karşılık Almanya'da banka teklifi!

1997 yılında Oyakbank ile Vakıfbank arasında bir takas görüşmesi yaşanmış. Oyakbank, Ataköy Marina Tesisleri'ne karşılık ''Almanya'da banka kurma'' girişimi içinde olan Vakıfbank'a, Almanya'da sahibi olduğu Oyak-Anker Bank'ı vermeyi önermiş.

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredisiyle! 799 bin TL'ye 2+1!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 799 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Nisan 2016'da yapılacak.

Mart ayında banka kredili satışlar yüzde 85.2 arttı!

Türkiye genelinde yılın ilk üç ayında 297 bin 218 konut satıldı. Geçtiğimiz aylarda ‘senetle’ satışlar öne çıkarken martta banka kredisiyle satışlar yüzde 85.2 arttı.

Konut kredisi banka faiz oranlarında son durum ne?

Konut kredisi banka faiz oranlarında son durum ne? En düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankalarda? İşte dün güncellenen bankaların konut kredisi faiz oranları listesi...

Banka kredisiyle ‘EV’lendik!

Türkiye genelinde yılın ilk üç ayında 297 bin 218 konut satıldı. Geçtiğimiz aylarda ‘senetle’ satışlar öne çıkarken martta banka kredisiyle satışlar yüzde 85.2 arttı.

İstmarina'da banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı!

DAP Yapı'nın İstMarina projesinin sınırlı sayıda kalan daireleri için bahar kampanyası başladı.Kampanyaya göre, peşinat tutarı teslim tarihinde ödenirken 0 faiz, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı veriliyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredili ödemelerle! 799 bin TL'ye 2+1!

102 metrekare alana sahip 2+1'lerin fiyatlarının 799 bin lira ile 847 bin TL arasında değiştiği Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde banka kredili ödeme seçenekleri uygulanıyor.

banka ücretleri Haberi

banka ücretleri

El yakan havale ücretleri aşağı çekilirken; bankaların yeni ücret-komisyon listesi de yeni yılda yayınlanacak. BDDK'nın kredi kartına taksit sınırlaması getiren düzenlemeye ilişkin yönetmeliği de bu hafta yayınlaması bekleniyor. 


HESAP ÜCRETİ DÜŞÜYOR 

BDDK, Türkiye Bankalar Birliği ve Gümrük Bakanlığı Tüketici Hakları Genel Müdürlüğü'nün birlikte yürüttüğü 60 kalemde alınan ücret ve komisyonlara yönelik çalışmada sona gelindi. Tüketici kredileri, kredi kartı sözleşmeleri, aidatlar konusunda yeni yaptırımlar getiren Tüketici Yasası ve BDDK'nın kredi kartı düzenlemeleri yılbaşında yürürlüğe giriyor. Ücret ve komisyonlara yönelik tebliğin de yeni yılda yürürlüğe girmesi bekleniyor. Kurum, Bankalar Birliği'nin hazırladığı maliyet listesini dikkate alarak taleplerini güncelledi. Tüketiciden alınan 15 civarında ücretkomisyonun kaldırılması konusunda bankalar ikna edildi. BDDK uzmanları ile bankalar arasında yürütülen görüşmelerde, havale ve hesap işletim ücretlerinin de düşürülmesi konusunda sıkı...