22 / 07 / 2024

bankadan para silinir mi

bankadan para silinir mi

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir duyuru yayınladı. İşte o duyuru...

Altın kuyumcudan mı yoksa bankadan mı alınmalı? Beyinleri kemiren o soruya yanıt İslam Memiş'ten geldi!

Altın almak isteyen pek çok kişi kuyumcundan mı yoksa bankadan mı alması gerektiğini araştırırken, beyinleri kemiren soruya yanıt da Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi.

Yerinde dönüşümde hak sahipleri bankadan 'Para yok' cevabı alıyor iddiası! 

CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, yerinde dönüşüm konusuna değindi ve hak sahibi depremzedelere bankalardan 'Para yok' denildiğini belirtti. İşte Kaya'nın o açıklaması...

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Ünlü bankadan inanılmaz açıklama: Seçim öncesi ekonomide zorlu dönem! Cari açık ve para politikaları ön planda!

Türkiye ekonomisindeki endişeler artıyor. Sürdürülemez para politikaları ve yüksek cari açık sorunu nedeniyle Türk Lirası zayıflama riskiyle karşı karşıya. Cari açığı finanse etmek için kaynak bulmak zor, azalan döviz rezervleri sorunu daha da karmaşıklaştırıyor.

Uyanın... Dolarda kıyamet kopuyor! 2 dev bankadan beyin yakan tahmin! Bu kadar da olmaz

ABD doları karşısında gelişmiş ülke para birimleri tek tek değer kaybetmeye devam ediyor. 2 dev bankadan son dakika dolar tahmini geldi. Tahmini görenler ''bu kadar da olmaz'' dedi. İşte beyin yakan o tahmin...

Nakit para ihtiyacı olanlara müjde! Faizsiz 50 bin TL kredi imkanı!

Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredilerini inceliyorlar ve faizlerin ne durumda olduğunu araştırıyorlar. En uygun kredi veren bankaları araştıran vatandaşların yüzünü güldürecek haber ise iki özel bankadan geldi. İşte sıfır faizle kredi veren bankalar...

Bankalar kripto para piyasasına giriyor!

Bir bankadan daha kripto para müjdesi geldi. Goldman Sachs sonrasında Saxo Bank da kripto paralarda yatırım imkanı sunan türev araç hayata geçirecek...

Türkiye'de enflasyonu kredi ve para arzı etkiliyor!

Merkez Bankası Başkanı ( TCMB ) Başkanı Erdem Başçı, kredi ve para arzının Türkiye ’de enflasyonu etkileyen en önemli kalemler olduğunu söyledi.

Enerji verimliliği kanunu idari para cezaları 2015!

2015 yılında uygulanacak, Enerji verimliliği kanununun 10 ucnu maddesine göre idari para cezalarına ilişkin tebliğ, 7 Şubat 2015 tarihinde 29260 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte enerji verimliliği kanunu idari para cezaları 2015...

Yabancı para kira bedeli artışı nasıl yapılır?

Taşınmaz malların kiralanmasında taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Kira sözleşmesi Türk parası ile kurulabildiği gibi, yabancı para ile de kurulabiliyor. Peki, yabancı para kira bedeli artışı nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç para?

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, 2015 yılında kentsel dönüşüm kira yardımı kaç para?

Çatı onarımı için kiracı para öder mi?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yer alan esaslara göre çatılar, ortaklaşa kullanma, korunma veya faydalanma için zaruri olan; ortak alanlar arasında bulunuyor. Peki, çatı onarımı için kiracı para öder mi?

bankadan para silinir mi Haberi

bankadan para silinir mi

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir duyuru yayınladı. 

Söz konusu açıklamaya göre, bankada parası olanların hemen hesaplarını kontrol etmesi gerektiği bildirildi. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada söz konusu hesaplarla ilgili yayımlanan duyuruda tarih ve hesap bilgisine de yer verildi.

Peki Ziraat Bankası konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada hangi ifadelere yer verdi? İşte detaylar...

EĞER BUNU YAPMAZSANIZ RESMEN SİLİNECEK

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web sayfasında yayımladığı duyuruda şu ifadeler yer alındı:

“22.04.2021 tarih ve 31462 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 7316 sayılı Kanun’un 12’nci maddesiyle “Yatırım hizmetleri ve faaliyetlerinden kaynaklanan her türlü emanet ve alacak, hesap sahibinin yaptığı en son talep, işlem veya herhangi bir şekilde verdiği yazılı...