29 / 04 / 2024

bankalar birliğinden açıklama

bankalar birliğinden açıklama

Türkiye Bankalar Birliği İzmir'deki depreme ilişkin, "Bankalarımız, depremden doğrudan etkilenen ve gördükleri zarar nedeniyle edimlerini yerine getirmekte zorlanan müşterilere vadesi gelen borçlarının ödenmesinde, ertelenmesinde, yapılandırılmasında gerekli kolaylığı sağlayacaklardır.'' dedi.

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! Kredi kartı kullanımları kısıtlanacak! 

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon Türk Lirası'na kadar geldi. Bu kapsamda, açıklama yapan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartına düzenleme yapılabileceğini kaydetti ve konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon uyarısı! Kimseyle paylaşmayın!

Bankalar emeklilere promosyon ödemeleri yapaya devam ediyor. Bankadan bankaya değişen promosyon ödemeleri emeklilerin hesaplarına yatırılıyor. Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon ile ilgili açıklama geldi.

İş Bankası promosyonda gaz artırdı. Emekliler için flaş açıklama

Özel bankalar promosyon konusunda açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. İş Bankası'nda da promosyon konusunda flaş bir açıklama geldi. Emekli vatandaşları yakından ilgilendiriyor.

Akbank müşterisi olanlar yaşadı. Flaş açıklama geldi

Özel bankalar krediler konusunda açtı ağzını yumdu gözünü. Krediler konusunda flaş bir açıklama da Akbank cephesinden geldi.

Akbank'tan flaş açıklama

Bankaların indirim kampanyalarına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bir açıklama da Akbank tarafından yapıldı. İşte detaylar...

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Halkbank'tan flaş açıklama

Kamu bankalarından kredi paketlerine ilişkin tek tek açıklama gelmeye devam ediyor. Halkbank cephesinden de önemli bir açıklama geldi.

Akbank'tan önemli açıklama! Herkes baksın

Bankalar tarafından krediler konusunda açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Akbank'tan da önemli bir açıklama geldi.

İş Bankası kampanyaya doymuyor. Flaş bir açıklama daha

Özel bankalar arasındaki kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. O bankalar arasında yer alan İş Bankası da kampanyaya bir türlü doymak bilmiyor. Banka tarafından bir süreden bu yana devam eden kampanya hakkında yeni açıklama yapıldı.

Türkiye Bankalar Birliği nakdi kredilerin 9 Trilyonu aştığını açıkladı!

1 Nisan 2023 tarihinde, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi'nin üye kuruluşlarının vermiş olduğu nakdi krediler, geçmiş yılın aynı dönemine kıyasla %58'lik muazzam bir artış sergileyerek 9.373 milyar TL'ye ulaştı.

Ziraat Bankası'ndan önemli açıklama! Müşterileri dikkat

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan tüm müşterilerini yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı.

Akbank'tan müşterilerine önemli açıklama!

Bankalar nakit sıkıntısı çeken müşterilerine yönelik yeni kampanyalar duyurmaya devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Akbank'dan da müşterilerine yönelik önemli bir açıklama geldi.

Kuveyt Türk'ten bomba açıklama

Ülkemizde geniş bir müşteri ağı olan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi.

bankalar birliğinden açıklama Haberi

bankalar birliğinden açıklama

Türkiye Bankalar Birliği'nden (TBB) yapılan açıklamada, "İzmir ilimizde meydana gelen depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize ve yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz." denildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; depremin etkilerinin sınırlı bir alanda kalmasının teselli olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bankalarımız, depremden doğrudan etkilenen ve gördükleri zarar nedeniyle edimlerini yerine getirmekte zorlanan müşterilere vadesi gelen borçlarının ödenmesinde, ertelenmesinde, yapılandırılmasında gerekli kolaylık ve desteği sağlayacaklardır. Müşterilerden, depremden etkilendiklerini kanıtlayan belgelerle bankaları ile temasa geçmeleri beklenmektedir."

Açıklamada, mücbir hali yaşayan müşterilerin kredi risk, kredi ödeme, senet ve çek işlemlerine ilişkin bildirimlerinin, Risk Merkezi mücbir hal düzenlemesi çerçevesinde yapılması amacıyla gerekli hassasiyetin gösterilmesi için Risk Merkezi üyelerinin bilgilendirileceği...