28 / 04 / 2024

bankalar ne zaman faiz indirecek

bankalar ne zaman faiz indirecek

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bugün itibarıyla darbe girişimine rağmen çok iyi konumdayız, yavaş yavaş faizlerde de bir düşüş bekliyoruz." dedi.

Merkez Bankası faizi düşürdü, gözler bankalarda!

Merkez Bankası'nın faizlerde 175 baz puanlık indirime gitmesine rağmen faiz oranları yüzde 1'in üzerinde seyretmeye devam ediyor. Bankacılar indirimlerin tüketiciye yansıması için fonlama maliyetinin düşmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Yeni Evim Kampanyası için 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

 Yeni Evim Kampanyası için 0.69 faizli konut kredisi işlemleri bankalar marifetiyle yapılacak. Peki 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Emekli promosyon son tarih ne zaman?

Emekli promosyon tarihleri bir kez daha güncellendi. Bankaların promosyon yarışı hala devam ediyor. Kasım ayına girilmesi ile birlikte bankalar promosyon kampanyalarına devam ediyor. Peki Emekli promosyon son tarih ne zaman?

Ziraat Bankası promosyon 2022 ne zaman?

Emekli promosyon miktarları hala gündemde olan konulardan biridir. Özellikle kamu bankalarının verdiği promosyon miktarları ve son tarihleri araştırılıyor. Peki Ziraat Bankası promosyon 2022 ne zaman?

Emekli promosyonunda son gün! Emekli maaşı promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor?

Emekliler için bankaların bir süredir devam ettirdiği, emekli maaşı promosyonu ödemeleri sona eriyor. Emekli maaş promosyonu ödemeleri ne zaman bitiyor?

Bankalar ne zaman açılacak? Bankalar 13-14 Temmuz açık olacak mı? Bankalar ne zaman açılıyor?

Bankalar ne zaman açılacak, Bankalar 13-14 Temmuz Çarşamba ve Perşembe günleri bankalar açık mı? İşte merak edilen detaylar!

Emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

Her yıl iki eşit taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödemesi anlaşmalı bankalar üzerinden alınıyor. Peki konut ya da iş yeri sahibi olanların ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

0.64 faizli konut kredisi ne zaman bitecek?

Kamu bankalarının ekonomiyi canlandırmak amacıyla başlattığı düşük faizli konut kredisi paketine ilgi artıyor. Konut almak isteyen vatandaşlar 0.64 faizli kredi imkanın ne zaman biteceğini araştırıyor...

Konut kredi faizleri ne zaman düşer?

Merkez Bankasının 425 baz puanlık indiriminden sonra vatandaşlar gözlerini bankaların faiz oranlarına çevirdi. Peki konutta kredi faizleri ne zaman düşer?

Konut kredi faizleri ne zaman düşecek?

Bankalar 120 ay konut kredisi kullanmak isteyenlere en düşük yüzde 1,98, en yüksek yüzde 3,20 faiz oranı uyguluyor. Yüksek faiz nedeniyle vatandaş konut hayalini erteliyor. Peki konut kredi faizleri ne zaman düşecek?

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren İmar Barışı için başvurular devam ederken, Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlara da bankalar yardım eli uzattı. Peki düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Konut kredisi başvurusu ne zaman sonuçlanır?

Konut satın almak isteyen ancak elinde yeterli nakiti bulunmayan kimseler, bankaların uzun vadeli ve düşük faiz oranlı paketlerinden faydalanabiliyor. Peki, konut kredisi başvurusu ne zaman sonuçlanır?

Konut kredisi ödemeleri ne zaman başlar?

Konut sahibi olmak isteyen ve yeterli nakiti bulunmayan hemen hemen herkes, bankaların konut kredilerini kullanıyor. Peki, kredi kullarak ev satın alan bir kimsenin konut kredisi ödemeleri ne zaman başlar?

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance ne zaman teslim sorusu Mayıs 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor...

bankalar ne zaman faiz indirecek Haberi

bankalar ne zaman faiz indirecek

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Kalkınma Bakanlığında 97 kişinin açığa alındığını anımsatan Elvan, yaklaşık 300 personele ilişkin de çalışmaların sürdüğünü ifade etti.


Elvan, darbe girişiminin siyasi ayağının da önemli olduğunu belirterek, "Mutlaka siyasi ayağına da bakılacak. Burada gerçekten örgüte dahil olan, iş birliği içinde olan kişiler kimlerse temizlenecek." diye konuştu.


Elvan, ekonomi açısından herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını, ilk 6 aylık göstergelerin oldukça olumlu olduğunu belirterek, makroekonomik göstergelerde hedeflere yönelik değişiklik yapılmayacağına dikkati çekti. Elvan, "Yüzde 4,5’lik büyüme hedefimizi muhafaza ediyoruz, cari açıktaki yüzde 3,9’luk oranımızı muhafaza ediyoruz, bütçe açığımızdaki oranımızı muhafaza ediyoruz. Yapısal reformların devamı, öncelikli dönüşüm programlarının hayata geçirilmesi ve ihracata yönelik teşviklerin uygulamaya konulmasıyla büyüme performansımız daha...