04 / 05 / 2024

bankaların satışa çıkardığı ipotekli gayrimenkul sayısı

bankaların satışa çıkardığı ipotekli gayrimenkul sayısı

Borcunu ödeyemeyen müşterinin ipotekli gayrimenkullerine el koyan bankalar, emlakçılık yapmaya başladı. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ın 4 bin 700'den fazla arsa, konut, işyerini satışa çıkardığı görüldü.

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

A101 Xiaomi Redmi Note 11 Pro tükenince ''Aldın aldın'' ile Xiaomi Redmi Note 11'i indirimle satışa çıkardı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan A101, Xiaomi Redmi Note 11 Pro tükenince ''Aldın aldın'' ile Xiaomi Redmi Note 11'i indirimle satışa çıkardı!..İşte ayrıntılar... Hemen bakın... Sakın kaçırmayın...

O gözde ilçede belediye 73 adet arsayı satışa çıkardı! 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Belediye tarafından yapılan duyuru yatırımcıları harekete geçirdi. Tarsus Belediye Başkanlığı 73 adet arsayı satışa çıkardı. 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Aydın’ın Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi’nde yer alan 15 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam muhammen bedeli 1,8 milyar TL şeklinde belirlendi.

Adidas, 3 farklı kablosuz kulaklığını Türkiye’de de satışa çıkardı! 30 Eylül 2022 fiyat listesi

En büyük spor giyim markaları arasında yer alan Adidas, üç farklı kablosuz kulaklığını ülkemizde satışa çıkardı. Peki Adidas’ın satışa çıkardığı Z.N.E.01 True Wireless, Z.N.E.01 ANC True Wireless  ve  FWD-02 Sport kulaklığın fiyatı ne kadar? İşte cevabı…

TMSF, İkizlerevim'in 4 adet aracını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tasfiye Halinde İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul A.Ş.’nin 4 adet aracını satışa çıkardı. İşte detaylar...

BİM, Xiaomi telefonları inanılmaz fırsatlarla satışa çıkardı! Bu fırsat kaçmaz, hemen alın! 26 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en popüler zincir marketlerinden birisi olan BİM, iaomi markalı cep telefonlarını uygun fiyatlarla satışa çıkardı! Fiyatları gören inanamadı! Peki, BİM'de Xiaomi markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 BİM Xiaomi akıllı cep telefonu fiyat listesi...

Milli Emlak konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi Çullu Kasabası'ndaki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi yarın  saat 10:20'de gerçekleştirilecek.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

bankaların satışa çıkardığı ipotekli gayrimenkul sayısı Haberi

bankaların satışa çıkardığı ipotekli gayrimenkul sayısı


Türkiye'de bankalar, esas işlerinin yanında emlakçılık da yapmaya başladı. Borcunu ödeyemeyen vatandaşın ipotekli gayrimenkulleri bankaların eline geçti. Bankalar bu yolla portföylerine giren 10 binden fazla gayrimenkulü satışa çıkardı. Bankaların her birinin internet sitesindeki gayrimenkul satış ilanları incelendiğinde en fazla gayrimenkulü satışa çıkaran bankalar kamu bankaları oldu. Verilere göre Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ın 4 bin 700'den fazla arsa, konut, işyerini satışa çıkardığı görüldü. Türkiye'de faaliyet gösteren 22 bankanın satılığa çıkardığı gayrimenkul toplamı ise 10 bini aştı. Bu bankaların bir kısmı gayrimenkullerini sahibinden.com, hurriyetemlak.com üzerinden ilanla satıyor. Bankaların satılık emlak ilanı verilerini derleyen Hurriyetemlak.com'a göre ‘Bankadan Satılık Gayrimenkul' ilanlarının sayısı 2014 yılı sonundan bu yana 5 kat artış gösterdi. Bankalar ellerinde biriken gayrimenkulleri kısa sürede elden çıkartmak ve nakite çevirmek...