07 / 05 / 2024

bankaların şube sayısı

bankaların şube sayısı

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 2016 Banka, Şube ve Çalışan Sayıları raporunu yayımladı. Rapora göre toplam şube sayısı 10 bin 781 oldu.

Merkez Ankara'nın konut sayısı değişti! 2 bin 61 konut ve 1.246 ticari alan olacak!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da hem konut hem ticari ünite sayısı değişti. İşte proje ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması... 

Türkiye'de 120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve ayrıca, Jeofizik Mühendisleri Odası iş birliği ile Kartal’da ‘Deprem ve Kentsel Dönüşüm Paneli’ düzenlendi. Panelde, konuşan Prof. Dr. Eyidoğan, “120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı” dedi.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Kredi borçluları sayısı gün geçtikçe artıyor! Verilere göre tam 272 milyon kişinin kredi borcu var! 

Türkiye Bankalar Birliği tarafından paylaşılan verilere göre, kredi borçlularının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Ocak ve mart ayları arasında kredi kullanan kişi sayısı 7 milyon 116 bin olarak kaydedilmiştir. Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalardan kredi alma gereksinimi artıyor.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yılın ilk çeyreğinde yüzde 9,2 azaldı! TÜİK tek tek açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların daire sayısı yüzde 0,7 yükselirken, bina sayısı yüzde 9,2 ve yüzölçümü yüzde 2,1 geriledi. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bini geçti!

AFAD tarafından yapılan son açıklamada “Felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bin 310 oldu. 448 bin vatandaşımız bölgeden tahliye edildi” ifadelerine yer verildi.

Beyaz eşyada ÖTV kaldırılsın taksit sayısı artırılsın talebi! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Beyaz eşya üretcileri çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi gibi beyaz eşya kalemlerinde rekabet gücünün korunması ve üretimin devamlılığının sağlanması adına iktidardan destek istedi. Üreticiler, tüketicini alım gücünün artırılması için ÖTV'nin kaldırılmasını ve taksit sayısının artı

ABD'de bankaların kripto para faaliyetlerinde izin şartı!

Yaşanan son gelişmelere göre, ABD Para Birimi Denetleme Ofisi (OCC), yaptığı son açıklamada, ülkede yer alan bankaların son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paraları kapsayan belli faaliyetlerde bulunmadan önce yazılı izin almaları gerektiğini kaydetti.

Eva Gayrimenkul, Periskop'un 90. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 90. sayısı yayınlandı...

bankaların şube sayısı Haberi

bankaların şube sayısı

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 2016 Banka, Şube ve Çalışan Sayıları raporunu yayımladı.


2016 sonu itibariyle mevduat bankaları ile kalkınma ve yatırım bankalarının toplam şube sayısı 10 bin 781 oldu. Bu rakam 2015 yıl sonuna göre 412 şube kapatıldığını gösteriyor. 2016’nın sadece son çeyreğinde 204 şube kapandı.


Rapora göre, 2016 sonu itibariyle mevduat bankalarında banka başına ortalama şube sayısı 316 oldu. Bu rakam kamusal sermayeli mevduat bankalarında bin 234, özel sermayeli mevduat bankalarında 459, yabancı sermayeli bankalarda ise 138 olarak gerçekleşti.


Aralık 2016 itibariyle mevduat bankaları ile kalkınma ve yatırım bankalarında toplam çalışan sayısı 196 bin 699 kişi oldu. Bu rakam Temmuz-Eylül 2016 dönemine göre bin 20 kişi (yüzde 0.5 oranında), 2015 yılsonuna göre ise 4 bin 505 kişi (yüzde 2.2 oranında) azaldı.


Aralık...