01 / 05 / 2024

bankaya dükkan kiralama

bankaya dükkan kiralama

Şube açma yarışı içinde olan bankalar, merkezi bir yerde boş bir dükkana sahip olanların işine yarıyor. Peki dükkanın banka şubesine kiralanması nasıl gerçekleşiyor? İşte yanıtı...

Bankalar nasıl şube açar?

Dükkanını kiraya vermek isteyen mal sahipleri, dükkanını bir bankaya şube açması için nasıl kiraya verir? Bankalar nasıl şube açar? Dükkan nasıl bankaya kiraya verilir? İşte sorularınızın yanıtı...

Bankaya dükkan kiralama!

Bankaya dükkan kiralama yolları nelerdir? Dükkan sahipleri, dükkanı bankaya nasıl kiraya veriyor? Bankalar, hangi caddelerde şube açmak istiyor? İşte bankadan bankaya değişkenlik gösteren dükkan kiralama şekilleri...

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Sivas Divriği Hüma Hatun Arastası'ndaki 12 dükkan kiraya verilecek!

Sivas Divriği'deki Hüma Hatun Arastası'nda yer alan 12 adet dükkan 3 yıl süreyle kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Sultangazi'de 5.7 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 2 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğurmumcu Mahallesi'ndeki 2 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 4 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, eczane niteliğindeki 4 dükkanı ihale ile kiralıyor. Kiralama ihalesi 3 ayrı günde gerçekleşecek...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek..

İncirliova'da inşaat karşılığı otopark ve dükkan kiralama ihalesi!

İncirliova Belediyesi, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için 25 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Doğubayazıt'ta 13 dükkan 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Doğubayazıt Belediyesi, 13 dükkanı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 20 Şubat'ta gerçekleşecek..

Dükkan sahibi hakları 2016!

Bir apartmandaki dükkan sahiplerinin diğer kat maliklerine karşı ve kiralama durumunda kiracıya karşı bazı hak ve sorumlulukları bulunuyor. Peki, dükkan sahibinin hakları nelerdir? İşte dükkan sahibi hakları 2016..

Kayseri Büyükşehir'e ait 49 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi alt geçitlerdeki dükkanları ihaleyle 10 yıllığına kiraya verdi. Kiralama ihalesinde 49 dükkan için ilk yıl kiralama bedeli 820 bin TL oldu.

Kiracıyım dükkan satıldı haklarım neler?

Kiralama sürecinde sözleşmenin feshedilebilmesi için tahliye gerekçelerinden birinin doğmuş olması gerekiyor. Peki, kiradaki taşınmaz satılırsa ne olur? Siz de "Kiracıyım dükkan satıldı haklarım neler?" diyorsanız işte yanıtı..

bankaya dükkan kiralama Haberi

bankaya dükkan kiralama

Dükkanın banka şubesine kiralanması!

Bankalar, büyümek ve müşteri potansiyelini arttırmak için, olabildiğince fazla şube açma çabası içinde oluyorlar. Bankalar tarafından şube açarken ise, bazı kriterler göz önünde bulunduruluyor. 


Dükkanın bankaya kiralanması

Bankaların dükkanlarda şube açma yöntemleri, bankadan bankaya farklılık gösteriyor. Kimi bankalar, müdürlüklerinde "Dükkanımda şube açabilirsiniz." şeklinde gelen teklifleri değerlendirirken; kimi bankalar ise bu şekilde bir teklif kabul etmeyip, kendisi şube açmak için arayış içinde oluyor.


Peki dükkanın banka şubesine kiralanması için bankaların göz önünde bulundurdukları hususlar neler?


- Dükkanın kat bilgileri, kaç kattan oluştuğu, kiraya verilecek katların hangileri olduğu;


- Bina cephesinin kaç cepheden oluştuğu, caddeye bakan cephelerin hangileri olduğu;


- Konum olarak bulunduğu caddede bir başka banka şubesinin olup olmadığı,


- Açık adresi,


- Alan bilgileri,


- Cephe genişlik bilgileri, lokasyon ön cephesinin kaç metrekare olduğu, lokasyon...