07 / 05 / 2024

Banksy konsept otel

Banksy konsept otel

Gizlice yaptığı duvar resimleriyle dünyanın tanıdığı İngiliz sokak sanatçısı Banksy, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde "konsept" otel açtı.

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilmesi planlanan otel projesi için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

İngiliz sokak sanatçısı Banksy konsept otel açtı!

Gizlice yaptığı duvar resimleriyle dünyanın tanıdığı İngiliz sokak sanatçısı Banksy, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde "konsept" otel açtı.

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

The İstanbul EDITION En İyi Lüks Otel ödülünü aldı!

Konsept otel yaratıcısı lan Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa'daki ilk oteli, The İstanbul EDITION,'Lüks Otel' kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Metropolitan İstanbul Kule’de örnek otel daireleri hazır!

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra merkezli API Investments tarafından yürütülen Metropolitan Kule 5 yıldızlı lüks bir otel gibi işletilecek 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde birbirinden farklı özelliklere sahip otel dairelerinden oluşuyor.

Asena Erkin; Nişantaşı'nda mağaza, Harbiye'de butik otel açacak!

Asena Erkin, Önümüzdeki günlerde Nişantaşı Abdi İpekçi'de, kendi tasarımlarını ve vintage ürünler satacağı bir konsept mağaza açmayı planlıyor. Ayrıca eşiyle de beraber Harbiye'de de butik otel açacak

The İstanbul EDITION'a TripAdvisor’dan Mükemmellik Ödülü!

Konsept otel yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının dünyadaki ilk ve tek oteli The Istanbul EDITION, TripAdvisor tarafından “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası”na layık görüldü...

Oruçoğlu Thermal Resort yeni bir konsept sunmaya hazırlanıyor!

 Afyonkarahisar"daki 5 yıldızlı termal otel Oruçoğlu Thermal Resort, œ5 yıldızlı devre tatil projesiyle yeni bir konsept sunmaya başladı...

Erol Tabanca- Rana Erkan çifti Çeşme'de otel aldı

Rana Erkan ile mimar eşi Erol Tabanca, İzmir Çeşme'de otel aldı

Banksy konsept otel Haberi

Banksy konsept otel

Gerçek ismi ve kimliği bilinmeyen sanatçının eserleriyle dolu olan otelin adı ise ironik bir şekilde “duvarla çevrili”.


Otel Müdürü Wisam Salsaa (42), 20 Mart’ta açılacak oteli gazetecilere gezdirildi. Beytüllahim kentindeki otel, İsrail tarafından örülen ve Banksy’nin daha önce birçok duvar resmi çizdiği “güvenlik duvarı”na bakıyor.



“Dünyanın en kötü manzaralı oteli” olarak sunulan otelin 10 odası sadece 25 dakika doğrudan güneş ışığı alıyor.


Oteli gezdirdiği gazetecilere bazı mesajlar veren Salsaa, “Herkesi buraya davet etmek istiyorum, İsraillileri davet etmek istiyorum. Hakkımızda daha fazla şey öğrenmelerini istiyorum, çünkü bizi tanıdıklarında klişeler yıkılacak ve her şey değişecek” dedi.


İsraillilerin Beytüllahim’e gitmesi yasak. Banksy, resmi olarak tamamen İsrail askerinin kontrolündeki bir bölgeyi seçmesine karşın, ki bu İsraillilerin orada kalması yasal anlamına geliyor, otele ulaşmak için Filistin kontrolündeki topraklardan...